2821
2789
عنوان

قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 32 پست

میخوایین خورشت هاتون لعاب دار بشه هر خورشتی پیازها رو رنده کنین زیاد هم سرخ و طلایی نشه شیشه ای شد زرد چوبه اضافه کنین بعد ۱ دیقه گوشت ها رو اضافه کنین یکمی تفت بدین سبزی سرخ شده رو اضافه کنین بعدش یکم فلفل سیاه اضافه کنین من اندازه یه پیاله یخ هم میریزم با مواد تفت میدم آب میریزم بعدش خورشت خیلی زود روغن پس میده وقتی جوشید لوبیا ها رو اضافه میکنم مارک لوبیای من گلستان تو ۲_۳ساعت قشنگ میپزه ۱ ساعت اخر عم لیموی امانی اضافه میکنم و نیم ساعت اخر ادویه قرمه سبزی و ۲ قاشق رب لیمو امانی البته من از صبح میذارم با شعله خیلی کم میپزه هی به خورشت آب نمیگیرم تا از مزه در بیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لعاب دار شدن قورمه سبزي اينه كه يك ساعت و نيم تو ديگ زودپز بذاري و لوبيا چيتي

از كله صبح بذاري تو قابلمه تا شب موقع خوردن بازم ابش عين رودخونه جاريه

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

فردا صبح گوشت رو توی زودپز بپز توی قابلمه هم سبزی سرخ شده و لوبیا و لیمو عمانی ،زیره سیاه...مخلوط کن بذار بپزه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کیوی برا چیه دیگهسبزی سرخ شده اماده کامچین بریز تو خورشتت ببین چقد خوشمزه میشه دعام میکنی

از کجا میگیری گلم

آن خطاط سه گونه خط نوشتی ؛ یکی او خواندی لاغیر " یکی هم او خواندی هم غیر او " یکی نه او خواندی نه غیر او ! آن خط سوم منم " آن حط سومم منم " شمس تبریزی

گوشتت چیه؟امشب بزار بپزه به حدی که آبش خشک بشه سرد شد بزار یخچال در بیار فردا با پیاز تفت بده بزار شعله کم بپزه حداقل ۳ساعت... سبزی(سرخ شده) و لوبیا(پخته) هم اضافه کن..... یکساعت مونده به آماده شدن لیمو عمانی

اگه گشنیز خشک یکم داری یه کوچولو تفت بده جداگونه اضافه بده تمام

از کجا؟ چند؟

قیمتشو دقت نکردم از سوپرمارکت میگیرم بسته چهارصد گرمی هست من برا خودمون سه بار میپزم

اضافه شو تو نایلون فریزر بسته میکنم میذارم فریزر

ما سه نفریم سه بار میتونم باهاش خورشت بپزم

نیازی به سرخ کردن و وقت تلفکردن هم نداره فقط دقت کن مارک کامچین باشه بقیه مارکا گرفتم بد بودن

سوپر مارکت ها دارن مارک کامچین دقت کن باشه

مرسی

آن خطاط سه گونه خط نوشتی ؛ یکی او خواندی لاغیر " یکی هم او خواندی هم غیر او " یکی نه او خواندی نه غیر او ! آن خط سوم منم " آن حط سومم منم " شمس تبریزی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792