2777
2789
عنوان

لیزر و کبودی

120 بازدید | 24 پست

سلام من دیروز لیزر کردم دستم و ساعد دستم بود امتحانی رفتم ببینم چجوریه بقیه جاهارو برم. وقتی شروع کرد به لیزر هم داغ بود هم دردش زیاد بود برای خواهرم هم یه اپراتور دیگه لیزر کرد اصلا داغ نبود دردش خیلی کم بود میگفت به اپراتور زیاد کن حتی من مشکلم اینه روز بعدش دیدم روی دست چپم ۳تا کبودی ایجاد شده به فاصله از هم رنگش زرده زینکم زدم الان چیه ؟؟ جاش می مونه؟؟ زنگ زدم گفت تا فردا زینک بزن خوب نشدی بیا دکتر ببینه نمیدونم باید چیکار کنم اپراتور گفت ۱۲ سال سابقه دارم

ن ب مرور خوب میشه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

ن ب مرور خوب میشه

یعنی چقدر طول میکشه؟؟ اصلا طبیعیه این شکلی بشه؟؟ پرسیدم ازشون گفت بعضیا اینجوری میشن میترسم

یعنی دفعه های بعدم قراره همین شکلی بشه؟؟ دردش خیلی زیاد بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چقدر طول میکشه؟؟ اصلا طبیعیه این شکلی بشه؟؟ پرسیدم ازشون گفت بعضیا اینجوری میشن میترسم یعنی دفع ...

طبیعیه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

لیزرش خوب نبوده نرو لیزر خنک کننده باید باشه نه گرم کننده پوست هم قرمز میشه زرد نمیشه

اره منم همش میگفتم چرا خنک نمیکنه از یکی پرسیدم گفت اولش خنک میکنه بعدش داغ میشه

قرمز اینا نشد فقط در حدی که یبار زینک زدم رفت قرمزی فقط این کبودی موند کبودی تیره نیست زرد شده رنگش از صبح تاحالا

بهشون بگم دستگاهم خنک کننده نداره؟؟

اها پس یعنی همین یبار باز ادامه بدم؟؟

ادامه بده آره

الان این لکه هارو نمیدونی چیکارش کنم؟ بعد به اپراتور چی بگم بابت داغی دستگاه ؟؟ بگم عوض کنه دستگاه و ...

نمیدونم عزیزم