shadi000 مدیر عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 303 عنوان شرکت نفت | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست من یه دانش اموزم ۱۸ سالمه دخترم رشتم تجربیه متاسفانه رشتمو دوست ندارم حس میکنم نمیتونم کشش ندارم احتمالا کنکور ریاضی بدم میخام بدونم بنظرتون اگه کنکور بدم چه رشته بیارم شرکت استخدامم میکنه حالا در اینده که لیسانس بگیرم چه رشتهی بهتره برای دانشگاه بنطرتون؟ اصلا بنظرتون شرکت خوبه برم؟ اصلا حقوقش خوبه یکی میخام درست بهم توضیح بده 1404/11/07 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
serendipity__ عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1698 ممنونم🙏🏻ببخشید یک سوال دیگه ؟!من نمیدونم شما تا چه مقطعی خوندید اما شنیدم که در دانشگاه یک کنکوری ... راستش درباره دندون به کامپیوتر نمیدونماما بله کنکور ارشد وجود داره که ۸۰ درصد آزمون و ۲۰ درصد معدل شماستمیدونم از رشته های دیگه ممکنه که ارشد رو کامپیوتر یا چیز دیگری خوند و فقط باید درس های پیش نیاز رو خوند
فردوسی_بزرگ عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 154 راستش درباره دندون به کامپیوتر نمیدونماما بله کنکور ارشد وجود داره که ۸۰ درصد آزمون و ۲۰ درصد معدل ش ... یک دنیا ممنونم