2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
مامان منم اینجوریه این همه سال خودشو اذیت کرد الان مچ درده میگه کاش خودمو داغون نکرده بودم

اره بده ولی دست خودم نیس یه جا کثیف باشه اعصابم داغون میشه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه که بیاد بدتر میشه😭پس من کی به خودم برسم

ببین مثلا من یه وسیله بردارم بذارم سر جاش

همون میره میاره میندازه وسط خونه

شاید تا آخر شب ده بار یا بیشتر خونه رو جمع میکنم

بقیه کارها و نمیگم با چه بدبختی انجام میدم😅

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس تو درمان کناینطوری از پا درمیاییا ی بچه بیار فکرت از خونه بره سمت بچه بیخیال میشیبعد بچه انقد ...

یه مدت رفتم دکتر هیچی به هیچی ول کردم. بچه عمرا، من همینجوریشم واسه خودم وقت ندارم. میخوام برم باشگاه فرصت نمیکنم، همه ی مهمونی ها دیر میکنم چون اول باید همه جا برق بزنه بعد از خونه بزنم بیرون

ببین مثلا من یه وسیله بردارم بذارم سر جاش همون میره میاره میندازه وسط خونه شاید تا آخر شب ده بار یا ...

اخه خدا حفظش کنه🤩

خدا به دادت برسه فقط

یه مدت رفتم دکتر هیچی به هیچی ول کردم. بچه عمرا، من همینجوریشم واسه خودم وقت ندارم. میخوام برم باشگا ...

اره درمان وسواس سخته

خودت کمک کن ب خودت

از تجربه کسایی ک درمان کردن استفاده کن

اخه خدا حفظش کنه🤩خدا به دادت برسه فقط

ممنون عزیزم❤️

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اره درمان وسواس سختهخودت کمک کن ب خودتاز تجربه کسایی ک درمان کردن استفاده کن

باشه ممنون