2777
2789
من که به نظرم هیچ کدومش عیبی نداره من مسئول غم و حزن دیگران نیستم!!!

واقعا برات متاسفم دریغ از ذره ای انسانیتی

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا فقط چس ناله یکم خوشی بگی سریع میترکه

من عمیقا ناراحتم از تمام وجود! ولی نمیتونم بگم فقط تاپیک چس ناله بزنید توسایت وازخوشی نگین! چیزی ک توواقعیت کسی توجه نمیکنه هیچی نشده استانما مسافر میاد ومیره وتوعشق وحالن حالا برم بگم ن خوشی نکنین!

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

دارن زر میزنن همینا لباسهای عید و آجیلاشون هم اما دستحالا کافیه ماه رمضون بشه میگن دم دمای عید کی رو ...

اگه ما لباس عید گرفتیم و خرید کردیم و داریم ادا می یاییم اینجا و دروغ میگیم انشالله عید رو نبینیم ولی اگه تو داری دروغ میگی الهی به حالمون دچار بشی که ببینی دروغه یا نه

دارن زر میزنن همینا لباسهای عید و آجیلاشون هم اما دستحالا کافیه ماه رمضون بشه میگن دم دمای عید کی رو ...

نه تنها ادب نداری

وجدانم نداری

راحت برگرد تو برف

11780 💔 شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم

پس لطفا شما هر روز ناراحت باش و هر روز گریه کن چون هر روز تو ایران هزاران هزاران نفر که نمیشناسی میم ...

چرا مغالطه میکنی کسی جلوتو نگرفت برو عید بگیر خرید کن سفر کن هیچکس تاپیک نذاشته آی ملت حق ندارید عید بگیرین شرم کنید و فلان.

تو از این ناراحتی که اکثریت باهات همسو نیستن

11780 💔 شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم

پس لطفا شما هر روز ناراحت باش و هر روز گریه کن چون هر روز تو ایران هزاران هزاران نفر که نمیشناسی میم ...

قطعا که همینکارو میکنم واسه هموطنم نباید فقط واسه کسی که میشناسی گریه کنی که شما میگی مرگ خوبه ولی واسه همسایه

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
چرا مغالطه میکنی کسی جلوتو نگرفت برو عید بگیر خرید کن سفر کن هیچکس تاپیک نذاشته آی ملت حق ندارید عید ...

اینا کلا مشخصه با چه قصد و نیتی تاپیک میزنن