2777
2789
عنوان

دزدی توی مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست
اخه معلم حتی گفته بهش بقیه اولیا گفتن گفته و نه فلان

من جای مدیر اون مهد بودم میگفتم از فردا دیگه نیا. و پولش رو پس میدادم... بابا ها رو بفرستید با مدیر صحبت کنن مجبورش کنن به این کار.

به داداشتم بگودیگه چیزی به اون بچه نده و کنارش نشینه

من جای مدیر اون مهد بودم میگفتم از فردا دیگه نیا. و پولش رو پس میدادم... بابا ها رو بفرستید با مدیر ...

گفتم بهش که نشینه پیشش

بابا هرجایی که میری یه داستانی هست

سال دیگه قرار نیست بره این مدرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه برای من تو کیف بچشون چیز غریبه میبنن چرا واکنشی نشون نمیدن. تو کلاس دختر منم دو نوبت این اتفاق ...

بخدا من اشتباهی یک چیزی تو کیف خواهرم ببینم که کتاب اشتباه با بغل دستش قاطی شده باشه

میگم باید مواظب باشی

خیلی زشته حالا دیدی بچه این کار کرده

بیا پس بده بخدا چقدر پرون

کاربری دست دو نفر
مامانش دزده چون بچه این رفتار رو از یه جا یاد گرفته همینجوری دزد ک ب دنیا نیومدهاحتمالا بابا و مامان ...

میدونی ما توی خانواده یکی رو داریم اومد خونه ما دوتا از مینی فیگور های داداشم رو برد

مامانش گفت اره خالش میبره میارمش

و دیگه نیورد من رفتم خونشون یکی رو دیدم اوردمش

ولی اصلا نمیدونستم اون یکی چه شکلیه یادم رفته بود

تا اینکه توی خونه یکی دیدمش دستش گفتم این مال داداش من نیست گفت نه مال خودمه من نشون داشتم و مطمعن هستم حالا توصیح بدم طول میکشه

مامانش هم هیچی نگفت

میدونی ما توی خانواده یکی رو داریم اومد خونه ما دوتا از مینی فیگور های داداشم رو بردمامانش گفت اره خ ...

هعییی خواهر یه سریا ذلتشون گداس به اینا خدا پونصد میلیارد هم بده فرداش بیان خونه یه شما ده تا دستمال کاغذی بیشتر میکشن میگن مفته بذار استفاده کنیم