2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ، همینکه خدایی هست کافیه.

به یخچال خالیت ، به اقساطت به صاحب خونه به بچه حسرت به دلت بگو خدا کافیه. قیول میکنن؟

امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم. صبر کنید، این شب سحر میشود...!

به یخچال خالیت ، به اقساطت به صاحب خونه به بچه حسرت به دلت بگو خدا کافیه. قیول میکنن؟

خودم قبول کردم و آرامش روحیمو کنترل میکنم امیدوارم اونام بتونن

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
ها بخدا، لعنت به باعثان تحریم های ترامپ

بچه قلدر مدرسه که باعث نمیخواد خودش به این و اون میپره زور میگه هر که نخواست بره سعی میکنه زهر چشم بگیره

خودم قبول کردم و آرامش روحیمو کنترل میکنم امیدوارم اونام بتونن

خیلیم عالی

ولی خدا برای همه کافی نیست. هیچوقت کافی نبوده

امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم. صبر کنید، این شب سحر میشود...!

بچه قلدر مدرسه که باعث نمیخواد خودش به این و اون میپره زور میگه هر که نخواست بره سعی میکنه زهر چشم ب ...

بهرحال بچه تخس هم زیاده تو مدرسه

بهرحال بچه تخس هم زیاده تو مدرسه

تخس رو مدیر باید حسابرسی کنه ، ظالم بهرحال کارش درست نیست. خدا بالاخره حساب همه رو بی کم و کاست میرسه .

تخس رو مدیر باید حسابرسی کنه ، ظالم بهرحال کارش درست نیست. خدا بالاخره حساب همه رو بی کم و کاست میرس ...

مدیر سالهاست دس به سینه وایساده نگا میکنه

بچه تخس هم هر غلطی دلش میخواد میکنه

مدیر رفته

خدا رفته

من خدایی نمیبینیم حداقل تو ایران