2777
2789
عنوان

ادا اصول خواهرشوهر حامله

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 61 پست
خواهر شوهر من از وقتی دماغ گنده اشو عمل کرده دیگه حتی سر یه سفره هم باهامون نمیاد باورت میشه حتی سلا ...

کامل میفهمم چی میگی نمیدونم چرا یکاری میکنن انقدرررر خودشونو تافته جدابافته میبینن بخدا من شوهرم از مسافرکشی مغازه دار شد ماشین خرید و کلی چیز بخدا بگی یذره اخلاقم عوض شه یا فخرفروشی کنم همیشه گفتم خندیدم خاکی بودم برا همینم خیلی دلم درد میاد کسی باهام بدبرخورد کنه

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

خوب شما که از اول اینجور توضیح ندادی گفتی خواهرشوهرم باردارشد ناز داشت چیکار کنم اینسری نبینمش ،منم ...

انشاالله شمام خوب شی و بهترینها برات پیش بیاد 🥹خواهش میکنم عزیزدلم 💕🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل میفهمم چی میگی نمیدونم چرا یکاری میکنن انقدرررر خودشونو تافته جدابافته میبینن بخدا من شوهرم از ...

من بهم اخم میکنه وقتی کسی هواسش نیست وقتی میگم اخم کرده یا کارهای دیگه میگه من نبودم همش مشکل از عروس ها هستش 😂 شوهرم میگه بهش کار نداشته باش دفعه پیش نذری دعوت بودم بین کلی جمعیت من رفتم کمک کنم برگشت گفت به تو احتیاجی نیست برو بشین تا چند روز ناراحت بودم باز گفتم ولشکن الان عذا گرفتم برا عید که قراره ببینمش

یک بانوی آتئیست

من بهم اخم میکنه وقتی کسی هواسش نیست وقتی میگم اخم کرده یا کارهای دیگه میگه من نبودم همش مشکل از عرو ...

واقعا ادم سالی یبارم اینجور بی شخصیتا رو ببینه زیاده چه برسه من بیچاره که تو شهر غریبم نه خانوادم کنارمن نه فامیل تفریح و همه چی شوهرم خونه مادرشه

این اخلاقش چرته وگرنه ربطی به حاملگی نداره

اره خواهرشوهر کوچیکمم میگه این تنبل فیلم بازی میکنه خواهرشو میگه یجورایی همه میدونن تنبله و خیلی وقتا برااینکه کار نکنه فیلم بازی میکنه

واقعا ادم سالی یبارم اینجور بی شخصیتا رو ببینه زیاده چه برسه من بیچاره که تو شهر غریبم نه خانوادم کن ...

راستش منم شهر غریبم اتفاقا توی مسیر ای وی اف هستم دکتر گفت باید روحیه داشته باشی از ترس اینکه نرم خونه مادر شوهرم اون مار هفت سر ببینم برنمیگردم شهرمون

یک بانوی آتئیست

راستش منم شهر غریبم اتفاقا توی مسیر ای وی اف هستم دکتر گفت باید روحیه داشته باشی از ترس اینکه نرم خو ...

اصلاح سبکم کردی؟

اصلاح سبکم کردی؟

پنج ساله فایده نداشت ماه پیش پانکچر شدم که گفتن تخمک پوچ بوده😔 اوضاع روحیم خوب نیست گذاشتن برا بعد عید دوباره امتحان کنن هنوزم اصلاح سبک میکنم و پیاده روی دارم ولی هیچ 😭😭😭😭

یک بانوی آتئیست

پنج ساله فایده نداشت ماه پیش پانکچر شدم که گفتن تخمک پوچ بوده😔 اوضاع روحیم خوب نیست گذاشتن برا بعد ...

گفتی کیست داری؟ چندسالته؟ ازته دلت بسپر به خدا و بهترینارو ازش بخواه خیلی دیرم خانومایی ک که بعد مدت خیلی طولانی بچه دار شدن

پنج ساله فایده نداشت ماه پیش پانکچر شدم که گفتن تخمک پوچ بوده😔 اوضاع روحیم خوب نیست گذاشتن برا بعد ...

خیلی چیزا رو نمیشه اینجا گفت یا حتی پیش همه .... من برای بچه دار شدن سختیای زیادی کشیدم که گفتنی نیست ...درضمن من ۲۴سالم بود ک فهمیدن این کیست و دارم و یکبار حاملگی منتهی به سقط داشتم الان ۳۱سالمه علاوه بر کیست چسبندگیم دارم وقتی رفتم سونو و گفت چسبندگی داری چشمام پر اشک شد اما تو دلم فقط گفتم حتما یه خیریتی داره مطمئنم خدا صلاحم و میخواد ... نگران و ناراحت نبودن غیرممکنه اما گاهی ما واقعا نمیدونیم چیا در انتظارمونه خودت و زندگی و شرایط و بسپر به خدا با تمام وجودت و ازش بخواه واقعا بهت نشون بده که میتونه زندگیتو به بهترین نحو ممکن بچینه .

خیلی چیزا رو نمیشه اینجا گفت یا حتی پیش همه .... من برای بچه دار شدن سختیای زیادی کشیدم که گفتنی نیس ...

منم پنج ساله هر ماه دکتر میرم داروهای مختلف استفاده کردم فایده نداشت الان امسال ۶ سال رفتم برا ای وی اف که گفتن پوچ بوده اونقدر حالم خراب بود حمله عصبی بهم دست داد هر وقت میرم دکتر حمله عصبی بهم دست میده نمیدونم چیکار کنم

یک بانوی آتئیست