2777
2789
عنوان

چقدر بده که..

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست

تو يادش بده.كم كم ياد ميگيره،ما خودمون خانواده ي با محبتي بوديم ولي كلا اهل قربون صدقه نبوديم و واقعا زبوني نميتونستيم بيان كنيم،تا اينكه من ازدواج كردم،خانواده ي همسرم وخودش خيلي ابراز ميكنن و من كم كم ياد گرفتم،اولش سخت بود ولي منم مثل اونا ديگه راحت ابراز ميكنم،از همون اول از شوهرم خواستم روزي چند بار بهم زنگ بزنه،گفتم دلم براش خيلي تنگ ميشه دوست دارم صداشو بشنوم.اينا مثال بود،خواستم بگم زن و مرد ميتونن روو هم اثر بزارن،تو بيان كن ،ابراز كن،خيلي زياد،شايد رووش نميشه،سختشه.بزار احساس راحتي كنه،اون وقت ميبيني كه چي ميشه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچها منم شوهرم خونه کوچولو برامون بزحمت خرید اون البته پول آورد من جمع کردم تونستیم صاحب ماشین و خونه بشیم خیلی اهل مسافرت بردن مکه کربلا سالی دوبار مسافرت تفریح خیلی تو س ک س هات ولی متاسفانه من باید به مردهایی که به زنشون خیلی محبت می‌کنند غبطه بخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادرشوهر و خواهر شوهر هم همینطوری یعنی این الان میگن مرد زن ذلیل تو مشت بامحبت..... اینم مثلا بعد 15 سال خوب شده اینجوریه شما فکر کنین اوایل داغون بود ولی مرد بددهنی نیست دست بزن نداره بچه دوسته 

خودشو با باباش مقایسه میکنه که اخلاق نداره منم اونو با بابا یه خودم مقایسه میکنم که با مامانم مثل تازه عروسا رفتار میکردخدابیامرزش البته الان که چهار سال نیست مارو تنها گذاشت

بچها منم شوهرم خونه کوچولو برامون بزحمت خرید اون البته پول آورد من جمع کردم تونستیم صاحب ماشین و خون ...

مهم همون آخري بود كه گفتي 

خيالت راحته ازش

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن