2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذهنو بشه کنترل کرد فکرایی ک میخوام بمونه فکرای کنمیخوانبره اعتماد بنفس بره بالا خلاصه از نظر ذهنی قو ...

فک کنم کناب هایی ک راحب ذهن ناخوداگاه باشه خیلی تاثیر بهتری داره اما بری کتاب فروشی بهش بگی خودش بهت معرفی میکنه توی سر فصلاش بخون ببین همن مسائلی ک میخای داره یا نه

دوره تمرکز ذهن دانداپانی رو ببینید و تمرینهای اونو انجام بدید

کنترل ذهن در تمام لحظات طول روز باید تمرین و تکرار بشه و فقط با یک مدیتیشن ساده قابل دستیابی نیست

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
خیلیا انجام دادن

ذهن کارش اینه که مدام فکر کنه .برای همین ساخته شده اصلا و این افکار هم بیشترش در جهت حفظ بقای ما هست

شما باید اول از همه ذهن رو یه موجود جدا از خودت بدونی بذار فکر کنه اشکال نداره فقط بدون که تو نیستی اون فقط ذهن هست

مدیتیشن کن .روی تنفست تمرکز کن به این صورت که روی دوتا سوراخ بینی که هوا وارد و خارج میشه یا روی شکمت

کاری به ذهنت نداشته باش بذار فکر کنه فقط نگاهشون کن هر موقع که حواست رفت سمت اون افکار هم عیبی نداره فقط تا یادت اومد سریع حواست و تمرکزت رو بیار روی تنفست دوباره

این کار مثل وزنه زدن برای مغز میمونه .به مرور ذهن آروم میشه نشخوار فکری کم میشه و تمرکز بهتر میشه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁