سلام من بارداری دوممه و الان ۶ ماهمه بعضی وقتا پشیمون میشم که باردار شدم و از زندگی خسته میشم زود اعصابم خورد میشه و حساس شدم چیکار کنم نکنه بعد از بچه هم همین باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی ام ناخواسته نبود ولی چون سر پسرم خیلی طول کشید یعنی قبلش دو تا سقط داشتم یکی تو ۱۸ هفته که خودم سقط کردم یکی ام تو سیزده هفته خودش سقط شد فکر نمیکردم به این زودی و راحتی بازم باردار شم از طرفی هم چهل سالمه و خیلی نمیتونستم بینشون فاصله بندازم دیگه وقتی شد گفتم عیب نداره خدا رو شکر البته تا دو سه روز خیلی شوکه بودم و گریه میکردم
خداا🥲😂گوگولییهمبازیا خوبی میشنمن میترسم از بارداری دوباره پسرم ۳ سالو نیمشه ولی جراتشو ندارم
سلامت باشید خدا حفظ کنه بچتونو والا من قبل از بارداری پسرم چند بار با همسرم رفتم مشاوره همشونم به اتفاق گفتن یا بچه نیارید یا حداقل دو تا چون بچه های تک فرزند بدون اینکه خودشون بدونن خیلی آسیب میبینن مخصوصا تو بزرگسالی
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش