dellsaaa مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 عنوان رفیق پسر | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست تولدمو استوری کردم تبریک گفت رفیق دوس پسرم هست تولدشه تبریک بگم؟ قبل از دوس پسرمباهمآشنا شدیم با پارتنرمآشنام کرد اگه اره چی بگم تلگرام یا پیامک 1404/11/06 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 4131 فک نکنم حساس باشه چون از طریق همین دوستم باهم آشنا شدیم چیکار کنم بنظرت تبریک بگم؟ اگه میدونی که ناراحت نمیشه و حساس نیس بگو شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
عجله عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 2147 سیسیپسره دوست توعهیا دوست پارتنرته؟ میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋
dellsaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 بگوبه نظرم زشتههرچی باشه اون اشناتون کرد خودمم همین نظرو دارمچی بگم تلگرام بگمیا پیامک؟
عجله عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 2147 نمیدونم حساسه یا نه ما از طریق همین دوستم آشنا شدیم تولدمو تبریک گفت سرد جواب دادم دوست خیلی خوبیه و ... تلگرام خوبه اون تولدتو گفته؟ میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋
dellsaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 پس تبریک بگو. مخصوصاً اگر برات مهمه که روابطت رو محدود نکنه در این حد از همین اول سنگ بنا رو درست بذ ... اره خودمم همین نظرو دارم بنظرت چی بگم کجا بگم تلگرام یا پیامک؟
dellsaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 اگه میدونی که ناراحت نمیشه و حساس نیس بگو چی بگمکجا تبریک بگم تلگرام یا پیامک؟
همینجوری_یه_اسم_الکی عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 190 اره خودمم همین نظرو دارم بنظرت چی بگم کجا بگم تلگرام یا پیامک؟ نمیدونم. زیاد پر آب و تاب تبریک نگو. یه تبریک ساده عادی. تلگرامتون اگه درست وصله تلگرام. اگه نه پیامک
dellsaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 سیسیپسره دوست توعهیا دوست پارتنرته؟ عشقم هردومونمن از طریق این دوستم آشنا شدیم قبلا خیلی صمیمی تر بودیم سیسی بودن برام😂از وقتی دوس پسرم اومد جلو مخ بزنه ارتباطمون با خواست من کمشد حتی تولدمو تبریک گفت استوری کرده بودم سرد جواب دادم
عجله عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 2147 عشقم هردومونمن از طریق این دوستم آشنا شدیم قبلا خیلی صمیمی تر بودیم سیسی بودن برام😂از وقتی دوس پسرم ... خوبه تو هم تبریک بگو حتما میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋
dellsaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 تلگرام خوبه اون تولدتو گفته؟ اره استوری کرده بودم تبریک گفت منم سرد جواب دادم تلگرام قبلا حرف میزدیم باهم راحت بودیم الان سر همین راحتی نمیدونم تلگرام تبریک بگم یا پیامک چون نمیخوام پیامای قبلی تل بالا بیاد دوس پسرم ناراحت شا
عجله عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 2147 اره استوری کرده بودم تبریک گفت منم سرد جواب دادم تلگرام قبلا حرف میزدیم باهم راحت بودیم الان سر همین ... خب پیامک بده میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋
dellsaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 نمیدونم. زیاد پر آب و تاب تبریک نگو. یه تبریک ساده عادی. تلگرامتون اگه درست وصله تلگرام. اگه نه پیام ... هردو اوکیه قبلش راحت بودیم تلگرام حرف میزدیم الان نمیدونم تلگرام پیام بدم پیامای قبلی بالا نمیاد که باعث ناراحتی پارتنرم بشع نمیدونم
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 4131 اره خودمم همین نظرو دارم بنظرت چی بگم کجا بگم تلگرام یا پیامک؟ هرجا راحتی خیلی فرقی نمیکنه کهرسیمی بگوتولت مبارک و اینا شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
dellsaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9895 خوبه تو هم تبریک بگو حتما کجا بگم تلگرام یا پیامک