2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست
فک نکنم حساس باشه چون از طریق همین دوستم باهم آشنا شدیم چیکار کنم بنظرت تبریک بگم؟

اگه میدونی که ناراحت نمیشه و حساس نیس بگو

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حساسه یا نه ما از طریق همین دوستم آشنا شدیم تولدمو تبریک گفت سرد جواب دادم دوست خیلی خوبیه و ...

تلگرام خوبه

اون تولدتو گفته؟

میزارم قبلنو کنار،میسازم قعله رو شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊🦋

پس تبریک بگو. مخصوصاً اگر برات مهمه که روابطت رو محدود نکنه در این حد از همین اول سنگ بنا رو درست بذ ...

اره خودمم همین نظرو دارم بنظرت چی بگم کجا بگم تلگرام یا پیامک؟

سیسیپسره دوست توعهیا دوست پارتنرته؟

عشقم هردومون

من از طریق این دوستم آشنا شدیم قبلا خیلی صمیمی تر بودیم سیسی بودن برام😂

از وقتی دوس پسرم اومد جلو مخ بزنه ارتباطمون با خواست من کمشد حتی تولدمو تبریک گفت استوری کرده بودم سرد جواب دادم

عشقم هردومونمن از طریق این دوستم آشنا شدیم قبلا خیلی صمیمی تر بودیم سیسی بودن برام😂از وقتی دوس پسرم ...

خوبه تو هم تبریک بگو حتما

تلگرام خوبه اون تولدتو گفته؟

اره استوری کرده بودم تبریک گفت منم سرد جواب دادم تلگرام قبلا حرف میزدیم

باهم راحت بودیم الان سر همین راحتی نمیدونم تلگرام تبریک بگم یا پیامک چون نمیخوام پیامای قبلی تل بالا بیاد دوس پسرم ناراحت شا

اره استوری کرده بودم تبریک گفت منم سرد جواب دادم تلگرام قبلا حرف میزدیم باهم راحت بودیم الان سر همین ...

خب پیامک بده

نمیدونم. زیاد پر آب و تاب تبریک نگو. یه تبریک ساده عادی. تلگرامتون اگه درست وصله تلگرام. اگه نه پیام ...

هردو اوکیه قبلش راحت بودیم تلگرام حرف میزدیم الان نمیدونم تلگرام پیام بدم پیامای قبلی بالا نمیاد که باعث ناراحتی پارتنرم بشع نمیدونم

اره خودمم همین نظرو دارم بنظرت چی بگم کجا بگم تلگرام یا پیامک؟

هرجا راحتی خیلی فرقی نمیکنه که

رسیمی بگوتولت مبارک و اینا

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.