2777
2789
عنوان

خوراک بندری یا هندی کی بلده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 24 پست
سوسیس رو جدا سرخ کن. پیاز خلالی رو سرخ کن با زرد چوبه بعدش فلفل دلمه ای ریز شده رو اضافه کن رب هم با ...

هندی چجوریه؟؟کالباس هم میشه ریخت

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ک با سوسیس و سیب زمینی هست میریم ساندویچی سفارش میدیم 

بندریه من عاشقشمممممممم ولی نه اون بندری که مثه خورشت درست میکنن😖

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

هندی چجوریه؟؟کالباس هم میشه ریخت

سوسیس هندی سیب زمینی نگینی شده رو سرخ میکنی و سوسیس هم سرخ میکنی و قاطیشون میکنی با ادویه های دلخواه تفت میدی اگه دوست داشتی رب هم میزنی

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

۷عزیزم پیاژایه بزرگو اوسط دو نصف کن بعد گرد گرد برش بزن بریز تو مایتابه و یکم زردچوبه و روغن بریز با زیره کم هم میپزه هم طلایی میشن بعد سوسیسو حلقه حلقه ببر سرخ کن باهم مخلوطش کن یکمم سسو با اب مخلوط کن بریز روش همشون بزن بعد دوس داشتی تند شه فلفل قرمز بزن بهش. خیلی خوشمزه میشه

خانوما حل شد ممنون ازتون  😘

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
اون ک با سوسیس و سیب زمینی هست میریم ساندویچی سفارش میدیم 

من زیاد درست میکنم 

گلم سیب زمینی رو آب پز کن نگینی کن بذار کنار

اول یه پیاز درشت رو خلال کن سرخ کن نمک فلفل وزردچوبه بزن بعد سوسیسارو تو همون پیاز داغ سرخ کن ورب اضاف کن بارب بذار حسابی سرخ شه بعدش سیب زمینیتو اضاف کن و دو حب سیر رنده کن بزن بهش وهرچقدر دوست داری تندش کن

چندتاش رو بگو ماهم یاد بگیریم

دستور پخت بريوني با گوشت مرغ

براي چهار نفر

٤ عدد پياز خلال كرده و سرخ ميكنيد

يك عدد سير كامل رنده كرده با به اندازه سه قاشق زنجبيل رنده شده رو أضافه ميكنيم به پيازها

و اينجا بايد يا از ادويه هاي اماده كه تو بازار اومده استفاده كرد كه البته من بيشتر وقتها خودم درست ميكنم

به اين صورت كه يه ق چاي خوري زيره سياه 

يه قاشق چايخوري تخم گشنيز

زرد چوبه و نمك و دارچين و فلفل سياه به اندازه كافي رو بأهم مخلوط ميكنيم و به مواد أضافه ميكنيم

مرغ هارو به تيكه هاي كوچك ( به اندازه جوجه كباب باشه بهتره)

به مواد اماده ميكنيم به اندازه يك ربع تمام مواد با هم سرخ ميكنيم و يك يا دو ليوان اب اضافه ميكنيم و ميزاريم پخته شود

اين غذا ابكي نيست بايد غليظ باشه و بيشتر به جاي اب روغن داره

ببخشيد شايد خوب توضيح نداده باشم

هر جا مشكلي داشتين بگيد

و هر كي درست كرد بهم بگه ببينم دوست داشتن 

2790
2778
2791
2779
2792