2777
2789
تو گوگل ی اد همین سایت بزن لیست غذا دیگه نگین چی بپزم

همین مونده شما مردا بیاین یاد خانوما بدین واسه آشپزی شما برید همون پیچ و مهره ببندین

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمی گوجه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

همین مونده شما مردا بیاین یاد خانوما بدین واسه آشپزی شما برید همون پیچ و مهره ببندین

چرا انقدر نسبت به آقایون گارد دارید!؟

میشه هرجا کاربری منو دیدید برای سلامتی خونوادم مخصوصا بچه هام یه صلوات بفرستید🙂🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🌺

چرا انقدر نسبت به آقایون گارد دارید!؟

چون روزی چندتا درخواست دارم ازشون رد میکنم متنفر شدم دیگه کاربر آقا اینجا میبینم

چون جاشون اینجا نیست کل بحثای اینجا مربوط ب خانوما میشه باید یاد بگیرن توی حوزه ای ک بهشون مربوط نیست نظری ندن

کلم پلو تهرانی با لپه

اسفناج پلو

عدس پلو

والک پلو

پاستا بادمجون

لوبیا پلو بدون گوشت چرخ کرده

پیتزای سبزیجات

نرگسی

میرزا قاسمی

دمپختک تهرانی

گوجه پلو

کله جوش

هویج پلو

خوراک لوبیا

دال عدس

من یه تایمی گیاه خواری میکردم و همش از اینطور چیزا میخوردم الانم زیاد درست میکنم غذای بدون گوشت چون همسرم اسید اوریکش بالاست و نباید بخوره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون روزی چندتا درخواست دارم ازشون رد میکنم متنفر شدم دیگه کاربر آقا اینجا میبینم چون جاشون اینجا نیس ...

آقای باشخصیت و محترم هم داریم

این سایت برای آقایون هم هست قسمتهایی داره که مربوط به آقایونه

میشه هرجا کاربری منو دیدید برای سلامتی خونوادم مخصوصا بچه هام یه صلوات بفرستید🙂🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🌺

آقای باشخصیت و محترم هم داریماین سایت برای آقایون هم هست قسمتهایی داره که مربوط به آقایونه

این نظر شخص منه

نظر شما واسه خودتون نظر منم برای خودم☺️

همونو بگو یکی میخواد بگه بجای اینکه بیایین تو نینی سایت برین یه گلی بریزین تو سرتون که انقدر زناشون نیان اینجا ازتون ننالن