بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
همین مونده شما مردا بیاین یاد خانوما بدین واسه آشپزی شما برید همون پیچ و مهره ببندین
چرا انقدر نسبت به آقایون گارد دارید!؟
میشه هرجا کاربری منو دیدید برای سلامتی خونوادم مخصوصا بچه هام یه صلوات بفرستید🙂🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🌺
چون روزی چندتا درخواست دارم ازشون رد میکنم متنفر شدم دیگه کاربر آقا اینجا میبینم چون جاشون اینجا نیس ...
آقای باشخصیت و محترم هم داریم
این سایت برای آقایون هم هست قسمتهایی داره که مربوط به آقایونه
میشه هرجا کاربری منو دیدید برای سلامتی خونوادم مخصوصا بچه هام یه صلوات بفرستید🙂🥰اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🌺