من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
😔😔😔😔 مشاورم گفت جایگزین نکن فعلا. هر چی به پستم خورد آشوبگر و دور از دسترس بود . اینم از طالع نح ...
کلا مرحله آشنایی نباید بذاری احساسات پیش بیاد، باید منطقی باشی بیشتر، ازدواج خوب زمان بره
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
کلا مرحله آشنایی نباید بذاری احساسات پیش بیاد، باید منطقی باشی بیشتر، ازدواج خوب زمان بره
نمیشه دوستم گاهی . کاریش نداشتم خودش اومد سراغم از همه نظر اوکی بود انققد که وقتی دیدمش مسحور شدم . خودمم از نطر ظاهری کم ندارم ازش اما خیلی کم پیش میاد واسم همچین موردایی. خیلیا بودن که اومدن جلو اما پسشون میزدم ولی این نامرد بی انصاف نمیدونم چی داشت که ....
نمیشه دوستم گاهی . کاریش نداشتم خودش اومد سراغم از همه نظر اوکی بود انققد که وقتی دیدمش مسحور شدم . ...
یه مدت بگذره یادت میره بخصوص اگه شماره و پروفایلاشو پاک کنی. احساس وابستگی یه احساس مخربه چون به هر چیزی قانع میشه
حتما بهترش سر راهت قرار میگیره شک نکن
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
پاشو براش یه چیزی درست کن یا یه غذای خوی یا یه دسر .بعد باهاش آشتی کن و یه مدت اصلا درباره موضوع قهرتون حرف نزن .بهش احترام بذار مطمعن باش درست میشه مطمعن باش با قهر هیچی درست نمیشه
منم دو روز و نصفیه قهرم.یه پیام کوبنده بهش دادم میگه تا بابت اون عذرخواهی نکنی هیچ حرفی باهات ندارم
طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ میرفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)