2777
2789

بی تربیت و بی شعور بود چه فحشایی که نمیداد کلن بچههه روانی بود خاک تو سر هی میومدم باهاش راه بیام عزیزم گلم بیشتر پرو میشد و کلا بد دهن بود از آخر یکی زدم زیر گوشش ناخودآگاه البته آروم

الان عذاب وجدان دارم

به نظرتون به مادرش میگه.؟

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مادرشم چیزی گفت به اونم بزن

🤣🤣👍

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

میفرستادیش خونه پدر مادرش #ما صاحب مردم نیستیم

هرچقدرم بددهن بود بچه بود اگه عصابت ضعیفه از پدر و مادرش در خواست میکردی ببرنش مگه بچه توعه که زدیش؟فکر کردی چون بددهنه لایق کتک خوردنه؟

بگه بگو شعور نداری تربیتش کنی خودم میخوام ادب یادش بدم خانومای محترمی که نظر بنده رو میخونید لطفا بچهاتونو ادب کنید کم نداریم از این خانوادهای عذرخواهی میکنم بیشعور که هیچی به بچهاشون یاد نمیدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز