2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوستم جوشامو کندم لکای سفید افتاده پیشونیم جای جوشه با چی از بین ببرم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چجور شیو میکنید

من بند استفاده ميكنم

ولي بازم بعدش جوش ميزنم.

در واقع بعد از اصلاح افتر شيو ميزنم.

ولي ميخواستم بدونم اگه قبلش هم بزنم تاثير داره يا نه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

پوستم چربه یه روتین مناسب پوستم میگین؟

راستی من شبا قبل خواب مرطوب کننده میزنم ب صورتم یا بعد ماسک ک از رو صورتم شستم میزنم اشکالی نداره؟

تقریبا روزی دوبار..

چون کنار بینیم گاهی اوقات پوست پوست میشه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"

پوستم بعضی جاهاش چربه بعضی جاهام خشک ولی بیشتر رو به چربه اگه بخوام یه روتین پوستی ساده داشته باشم چ ...

پوستتون مختلطه دیگ

شستشوی دو مرحله ای اول شوینده بعد تونر پوست مختلط بعد یه سری سرم با توجه به شرایط پوستتون مثلا اگر التهاب و جوش زیاد دارین نیاسمید اسید و اینا بعد حالا سرما خیلیه من خیلی اوردینری میزنم سرم هارو کلینیک و اینا زیاد درمانی نیست

یه سری سرم با توجه به شرایط پوستیتون بزنید بعد کوزارکش تغذیعع کننده پوستش عالیه اکسیس وای ضد لکش خوبه ترمیم کننده ۳۴۵ دکتر التیا و کرم دور چشم درماتیپیک و اگ زیر چشمتون سیاه کافئین اوردینری و تهشم ی ابرسان خوب بزنید و تمام

من بند استفاده ميكنمولي بازم بعدش جوش ميزنم. در واقع بعد از اصلاح افتر شيو ميزنم. ولي ميخواستم بدونم ...

بند خیلی بده

من وکس ورقه ای استفاده میکنم چون اندازش کوچیکه پوست شل نمیشه جوشم نمیزنید یا وکس بگیرید و اون ورقش و اندازه های کوچیک ببرید استفاده کنید اما اماده اش هم هست فقط یکم به صرفه نیست