2777
2789

من زیاد سفر میرم و واقعا خوش میگذره و دوسش دارم

ولی برای زندگی همیشگی نمیتونم شهر کوچیکو تحمل کنم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

زیبا خوش اب هوا

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خود نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلییی دوسش دارم🥲

من لاهیجانیم ازدواج کردم اومدم رشت واقعا این دوتاشهرو مخصوصا رشت باهیچ جا قابل مقایسه حتی نیست

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

ما دوماه بعد عید برا زندگی میریم رشت الان کرجیم خودمم خیلی استرس دارم که از دوستا و فامیلامون جدا میشیم ولی درکل بخوام بگم جای قشنگیه مردمش خیلی صمیمی و مهربونن راحت رفیق پیدا میکنی کافه های قشنگ خیلی داره هواش تو تابستون دهن سرویس میکنه ولی بقیه فصلا عالیه دانشگاه رشتم دیدم نزدیک خونه قبلیه ک اونجا داشتیم خیلی قشنگه دانشگاهش تازه همه پسرای شمالیم جذابن😁🤫😅

جدا از کوچیک بودن بنظرت اوکیه برا زندگی ؟

از چه نظر اوکی باشه مثلا؟

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

من بدجور رفته رو مخم...دلم رشت میخواااد

من دلم می خواد از شهر خودمون برم

اگه پیراپزشکی قبول بشم حتما میرم به این چندتا شهر (رشت ، همدان،تهران اصفهان)

اگه پزشکی قبول بشم شهر خودم میمونم

ما دوماه بعد عید برا زندگی میریم رشت الان کرجیم خودمم خیلی استرس دارم که از دوستا و فامیلامون جدا می ...

منم عتشق اب و هوا و همه جاشم:)

بهس فک میکنم قلبم اکلیلی میشه

خوشبحالتوووت