2777
2789
من از لحاظ دین گفتم یه عده هستن جلو پدرشون تاب و شورتک میپوشن اونو عادی میدونن خانواده ها نحوه تربی ...

از سایت آنلاین پاسخگویی پرسیدم

گفتن حرام نیست و جز عورتین هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم خودش رشته ش تا ارشد الهیات بوده و چیزی نگفته

فک نکنم تا سینه بیرون بودن موردی نداشته باشه البته اینکه حرامه یا نه نمیدونم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
در حد شلوارک و تیشرت تاب نمیتونم بخاطر اینکه سینه هام معلوم میشه خجالت میکشم

من بدم میاد پا و رانم بیرون باشه

حتی خونه خودمم شلوارک نمیپوشم

اما بالاتنه راحتم

کلا برای محارم لباس پوشیدن نباید تنگ باشه کوتاه باشه نقاط حساس مثل سینه باسن رون اینا دیده بشه

در اخر هرچی صلاح خودتونه دیگه زمانه جوری شده ادم از امر به معروف میترسه

الان هر کی برای خودش مرجع تقلید شده دین رو تا جایی که اذیتش کنه محدودش نکنه دوست داره

یکی میگه لخت برو مهم اینه دلت پاک باشه

یکی میگه کاشت ناخن مهم نیست مهم دلته

یکی میگه پسرا غلط کردن نگاه میکنن نگاه نکنن من فلان جور دوست دارم ازادی حق ماست

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
کلا برای محارم لباس پوشیدن نباید تنگ باشه کوتاه باشه نقاط حساس مثل سینه باسن رون اینا دیده بشه در اخ ...

اونا به ظاهر روشن فکر هستن و بیسواد

اما مورد من اینطور نیست

از سایت پاسخگویی هم بازم جستجو زدم و گفتم فی نفسه اشکال نداره . حتی شلوارک که من بدم میاد

و مادرمم که قبلا الهیات خونده و اگه مورد داشت گیر میداد