2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر چون خودم اینجوری نیستم با اینجور ادما مواجه نشدم تو زندگی

نهایتا ادمای خاکستری

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤چه شبهای سنگین و جان فرسایی! چقدر تلخ و از یاد نرفتنی! جوانان همدرد و هم سرنوشتمان در شعله های سوزان ستم مظلومانه فرو می افتند و ما هم نسلان غریب و ماتم زده ، شب تا سپیده با بغض سـیــنـه ، اشک دیده بیدار می مانیم و بهره ای جز بی خوابی و شرم نداریم🥺🖤و سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) خدایا در این زمانه بی پناهی و دل آزار ، قلـب همه ما تنها به تو گرم و امیدوار است، تویی که یگانه دادگر پاک این جهانی🥺... به راستی عدل و داد ، محکمه و دادگاهت چون سپیده است 🌅 گرچه گاه دیر برآید اما طلوعش حتمی ست و خاموشی هرگز در آن راه ندارد...به همان اندازه که بی گزند است و امن برای حق جویان ، هراس انگیز و رسواکننده است برای آنان که با ظلم خو گرفته اند ((: دوست نی نی سایتیم ببخشید اگه طولانی یا بد نوشتم بهتر از این نتونستم🙂سپاس که همراهی کردی 🙏🏼🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂