2777
2789
عنوان

چته عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست
وقتی عشقم بود قوی بودم رفت ضعیف ترین شدم😭

عشقت هیچ جایی نرفته همیشه خودشو توی قلبت حک کرده. تو اسمون نگاه کنی حسش میکنی. اونقدری دوستت داره که از اسمون ها هم حامیته

ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤

به این فکر نکن که فوت شده واز بینتون رفته خیال کن رفته به یه جای دور... میدونم فقط الان خاطره هاش جل ...

داغون شدم رفت همون روزی ک مرد منم مردم ی پوسته خالیم درد و داغ نبودنش قلبمو تیکه تیکه کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغون شدم رفت همون روزی ک مرد منم مردم ی پوسته خالیم درد و داغ نبودنش قلبمو تیکه تیکه کرده

عشقت از دخترای ضعیف بیزاره. پس بخودت بیا خودتو تکون بده سعی کن بخاطر عشقی که توقلبته رو پاهات بایستی بجای اونی که زندگی نکرد زندگی کن🥀

کاش منم با خودش میبرد تنها پناهو تیکه گاهم عشقم بود رفت تنهاترینم کرد یادش مکنم 😭😭

اون دست خودش نبود که رفت حکمتش اونو برد. تو هیچوقت تنها نیستی🤍

یادش همیشه کنارته

عشقت از دخترای ضعیف بیزاره. پس بخودت بیا خودتو تکون بده سعی کن بخاطر عشقی که توقلبته رو پاهات بایستی ...

نابود شدم من دیگه اون آدم سابق نمیشم فقط مرگمو از خدا میخوام لحظه ای ک خبر مرگشون دادن با گوش خودم صدای قلب و استخوانام ک شکست شنیدم 😭

نابود شدم من دیگه اون آدم سابق نمیشم فقط مرگمو از خدا میخوام لحظه ای ک خبر مرگشون دادن با گوش خودم ...

بمیرم برات انشالله که خدا به دلت صبر و ارامش بده.

من امروز کلیپ های جوونامون رو میدبدم دلم هزار تیکه شد و زار زدم اومدم اینجا تاپیکای تورو دیدم غصم گرفت انشالله که خدا رحمتش کنه و بهت صبر و قرار بده

مرسی ممنون انشاالله که هیچوقت غم نبینی داغ عزیز قامت آدمو خم میکنه

ممنون مهربون

به خدا اینقدر تاپیک هات و میبینم دلخور میشم

نکن با خودت اینقدر خودخوری نکن

روح اون بنده خدا هم از ناراحتی تو در عذابه