ati71perspolis مدیر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2753 عنوان چته عزیزم | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست @مغرورجذاب83 میتونم بپرسم کیتو ازدست دادی قلبم درد اومد با تاپیکات🥲🥹 خدابهت ارامش بده ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤 1404/11/06 | 11:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati71perspolis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2753 وقتی عشقم بود قوی بودم رفت ضعیف ترین شدم😭 عشقت هیچ جایی نرفته همیشه خودشو توی قلبت حک کرده. تو اسمون نگاه کنی حسش میکنی. اونقدری دوستت داره که از اسمون ها هم حامیته ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤
مغرورجذاب83 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1079 به این فکر نکن که فوت شده واز بینتون رفته خیال کن رفته به یه جای دور... میدونم فقط الان خاطره هاش جل ... داغون شدم رفت همون روزی ک مرد منم مردم ی پوسته خالیم درد و داغ نبودنش قلبمو تیکه تیکه کرده
مغرورجذاب83 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1079 عشقت هیچ جایی نرفته همیشه خودشو توی قلبت حک کرده. تو اسمون نگاه کنی حسش میکنی. اونقدری دوستت داره که ... کاش منم با خودش میبرد تنها پناهو تیکه گاهم عشقم بود رفت تنهاترینم کرد یادش مکنم 😭😭
ati71perspolis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2753 داغون شدم رفت همون روزی ک مرد منم مردم ی پوسته خالیم درد و داغ نبودنش قلبمو تیکه تیکه کرده عشقت از دخترای ضعیف بیزاره. پس بخودت بیا خودتو تکون بده سعی کن بخاطر عشقی که توقلبته رو پاهات بایستی بجای اونی که زندگی نکرد زندگی کن🥀 ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤
ati71perspolis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2753 کاش منم با خودش میبرد تنها پناهو تیکه گاهم عشقم بود رفت تنهاترینم کرد یادش مکنم 😭😭 اون دست خودش نبود که رفت حکمتش اونو برد. تو هیچوقت تنها نیستی🤍یادش همیشه کنارته ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤
مغرورجذاب83 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1079 عشقت از دخترای ضعیف بیزاره. پس بخودت بیا خودتو تکون بده سعی کن بخاطر عشقی که توقلبته رو پاهات بایستی ... نابود شدم من دیگه اون آدم سابق نمیشم فقط مرگمو از خدا میخوام لحظه ای ک خبر مرگشون دادن با گوش خودم صدای قلب و استخوانام ک شکست شنیدم 😭
مغرورجذاب83 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1079 اون دست خودش نبود که رفت حکمتش اونو برد. تو هیچوقت تنها نیستی🤍یادش همیشه کنارته 😭😭😭😭😭
ati71perspolis مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2753 نابود شدم من دیگه اون آدم سابق نمیشم فقط مرگمو از خدا میخوام لحظه ای ک خبر مرگشون دادن با گوش خودم ... بمیرم برات انشالله که خدا به دلت صبر و ارامش بده. من امروز کلیپ های جوونامون رو میدبدم دلم هزار تیکه شد و زار زدم اومدم اینجا تاپیکای تورو دیدم غصم گرفت انشالله که خدا رحمتش کنه و بهت صبر و قرار بده ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤
مغرورجذاب83 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1079 بمیرم برات انشالله که خدا به دلت صبر و ارامش بده. من امروز کلیپ های جوونامون رو میدبدم دلم هزار تیکه ... داغ عزیز خیلی سخته ممنون غم نبینی
مغرورجذاب83 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1079 خدا رحمتش کنهایشالله خدا به دلت آرامش و صبر بده مرسی ممنون انشاالله که هیچوقت غم نبینی داغ عزیز قامت آدمو خم میکنه
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 521 مرسی ممنون انشاالله که هیچوقت غم نبینی داغ عزیز قامت آدمو خم میکنه ممنون مهربونبه خدا اینقدر تاپیک هات و میبینم دلخور میشم نکن با خودت اینقدر خودخوری نکن روح اون بنده خدا هم از ناراحتی تو در عذابه