2777
2789
عنوان

معلم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست
اول با خودش مطرح کنحل نشد با مدیرنمره امتحان ترمه؟

گفتم به خودش میگه این ارزیابی ۴ماهه است میگم یعنی پسر من یه دونه خوب نداشت من خودم توی درساش نظارت دارم میدونم چه طوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میرم کلا کلاسش رو عوض میکنم دقیقا برای دانش آموز خیلی خیلی ضعیف هم گذاشته نیاز به تلاش واسه این ...

خب نه کلاسش رو چرا عوض کنی شاید دوست پیدا کرده باشه تو کلاسش . برو به معلمش بگو بچه ی من درس خونده درسشم بلده شما چطور به این بچه میگید نیاز به تلاش

خب نه کلاسش رو چرا عوض کنی شاید دوست پیدا کرده باشه تو کلاسش . برو به معلمش بگو بچه ی من درس خونده د ...

بدم میاد از معلم نمیتونم تحمل کنم دیگه اینو میدونید از معلم هایی هست که اول واسه مهد درس میدن بعد آروم آروم معلم میشم از اوناست

گفتم میگه ای ارزیابی ۴ماهه است اصلا سواد ندارند امتحان دی ماهش رو توی برگه خوب گرفته

بیشتر انگار شما صرفا تعصبی داری رفتار میکنی... معلم سواد نداشت معلم نمیشد!

شما خودت مدرسه نرفتی؟ نمرات مستمر و کارهای در طول ترم هم تاثیر گذارن یه برگه پایانی دی ماه که دنیا رو عوض نمیکنه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بدم میاد از معلم نمیتونم تحمل کنم دیگه اینو میدونید از معلم هایی هست که اول واسه مهد درس میدن بعد آر ...

همچین نوعی وجود نداره اصلا😐

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر انگار شما صرفا تعصبی داری رفتار میکنی... معلم سواد نداشت معلم نمیشد!شما خودت مدرسه نرفتی؟ نمرا ...

نخیر عزیزم تعصبی رفتار نمیکنم معلمی که دانشگاه فرهنگیان درس خونده باشه با معلمی کهمتلم ومهد وپیش دبستانی باشه زمین تا آسمون فرق داره من پسر بزرگم کلاس ششم هست خودمم میدونم پرسش ضعیف هست و اینکه اون نیاز به تلاش بشه قبول میکردم خودم

آخه نیاز به تلاش یعنی مردودی

عزیزم حتما پیگیری کن و بگو خصوصی با بچم کار کن اصلا نمیخوام روحیه و اعتماد بنفس بچم به خاطر نمره خراب بشه

ولی در کل اصلا اصلا بچت در جریان نمره و ....نباشه حتی کارنامه نشونش نده حساسش نکن فقط بگو باید درس بخونی تا پیش همکلاسی هات کم نیاری و چیزی یاد بگیری و نگو کارنامت افتضاحه و غیره