2789
تو دانشگاه هیشکی پیدا نشد تو بیمارستان میشه؟😂

آره،تو بیمارستان خیلی بیشترم پیدا میشه بستگی به خیلی چیزا داره،بعد هم اینکه تازه وارد دانشگاه شدی،،،،یکم ترمت بره بالاتر وارد رابطه بشی حتی بهتر هم هست،،،من الان فارغ التحصیلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره،تو بیمارستان خیلی بیشترم پیدا میشه بستگی به خیلی چیزا داره،بعد هم اینکه تازه وارد دانشگاه شدی،،، ...

خب اخه سوالم اینه چرا کسی نمیاد بیستر توجه ها به دخترایی هست که خودشونو میچسبونن به پسرا

خب اخه سوالم اینه چرا کسی نمیاد بیستر توجه ها به دخترایی هست که خودشونو میچسبونن به پسرا

چون باید نخ بدی بهشون،،،شوخ باشی،صمیمی بای باهاشون،ولی الان احتمالا یاد نداری،،،که البته به نظرم خوبه،،،این رابطه ها پایدار نیستن،بعدا با یه نفر همکار باشی یا هم گروهی مثلا دوره استاژری کم کم بشناستت بیاد جلو قشنگ تره.

به غیر از اون ارایش و نوع پوشش هم تاثیر داره

چون باید نخ بدی بهشون،،،شوخ باشی،صمیمی بای باهاشون،ولی الان احتمالا یاد نداری،،،که البته به نظرم خوب ...

خب اخه اونایی که گفتی میشه لاس زدن من بدم میاد احساس میکنم خودمو خورد کردم ولی بد اخلاق نیستما مثلا تو گروه دانشگاهمون طرز صحبتم با دخترا خیلی محبت آمیز تره و با پسرا رسمی ترم بلاخره بقیه دارن میبینن دیگه رفتار منو پوششم هم معقوله ولی آرایش نمیکنم زیاد فقط یه رژ ولی به نظر خودم قیافم معقوله بقیه هم میگن ( دوست های دخترم) که صورتت خوشگله نمکی هستی

خب اخه اونایی که گفتی میشه لاس زدن من بدم میاد احساس میکنم خودمو خورد کردم ولی بد اخلاق نیستما ...

خوب همین دیگه،باید لاس بزنی،،،کم کم یاد می گیزی با دوستات بگردی،،،به تظرم صبر کن نا کمـکم یکی از اخلاقت خوشش بیاد

خوب همین دیگه،باید لاس بزنی،،،کم کم یاد می گیزی با دوستات بگردی،،،به تظرم صبر کن نا کمـکم یکی از اخل ...

وا خب لاس زدن در شآن یه دختر خوب نیست به نظرم یعنی یه دختری لاس نزنه تو رابطه نمیره؟ پس بقیه آیتم ها چی میشه یعنی پسرا کسی رو برای زندگی انتخاب میکنن که لاس بزنه؟ اینجوری که بی رابطه میمونم...

وا خب لاس زدن در شآن یه دختر خوب نیست به نظرم یعنی یه دختری لاس نزنه تو رابطه نمیره؟ پس بقیه آ ...

نه،یه دختر خوب هم تو رابطه می ره،،،این در صورتیه که صبر کنی یه نفر یه مدت اخلاقتو زیر نظر داشته باشه بعدا بهت پیشنهاد بده،،این پسر دارهوبه همه چی دقت می کنه،،،،منم الان سینگلم،لاس زدنم بلدم،،،ولی هیچکدوم از کیسامو قبول نداشتم،خیلیاشون قصدشون زندگی نیست،،،باید صبر کنیم همگی ببینیم چی میشه در اینده.

میشه یکم نصیحتم کنی😅

به نظرم خودت باش یکی جذب ویژگی های خوبت باشه،،،

وگرنه لاس زدنم همین شوخ طبعی و از این حرفاس که هر وقت روت باز بشه،می تونی انجام بدی،همه بلدن ذاتا

نه،یه دختر خوب هم تو رابطه می ره،،،این در صورتیه که صبر کنی یه نفر یه مدت اخلاقتو زیر نظر داشته باشه ...

به نظرت پسرای دانشگاه هم مثل ما میفهمن کدوم دخترا خوب و خانواده دارن کدوم دخترا زطاد جالب نیستن؟ مثلا من خودم دخترم تا حدودی هم دخترا رو میتونم تشخیص بدم چجورین هم پسرا پسرا هم میفهمن؟ یا فقط هرکی دنبال لاس زدن باشه بهش توجه میکنن و میرن تو رابطه؟

به نظرت پسرای دانشگاه هم مثل ما میفهمن کدوم دخترا خوب و خانواده دارن کدوم دخترا زطاد جالب نیستن؟ ...

اگه واسه خوش گذرانی باشه با لاس زدن جواب می ده،،،پسری که قصدش جدی باشه،از قبل به خیلی چیزا توجه می کنه و بعد میاد جلو و علاقه شو نشون می ده،،،قطعا طی مدت وقتی اخلاق خوب شما و اصالتت برای همه مشخص باشه،پسرای خوب و خانواده دار سمتت میان،فقط باید صبر کنی،ترم های اول هم زوده و هم با توجه به تجربم صبر کن تا یه شماخت نسبی هم از پسرا به دست بیاری و هم از خودت و معیارات

به نظرت پسرای دانشگاه هم مثل ما میفهمن کدوم دخترا خوب و خانواده دارن کدوم دخترا زطاد جالب نیستن؟ ...

پسرا خیلی سریع تر از رفتار و نگاه دختر تشخیص می دن،،،،مثل ما دخترا که از رفتار پسر می فهمیم.