2777
2789
کل دنیا هم رو هم جمع بشه ذره ای اهمیت نداره نه عجله کن نه استرسی نه چیزی زندگی در جریانه پیش میره چه ...

متوجه نمیشی چون عجله برای چیزی ندارم

اروم دارم پیش میرم چه برای هدفم چه همه چی اصلا سخت نمیگیرم

اما خیلی وقتا مریضم از نظر جسمی که نمیدونم چرا اینجوریه

از ی طرف حس ی ادم تنها رو دارم همه تنهان ولی مثلا تلگرامم وصل شه کسی منتظرم نیست تنها کسیایی که پیامم میدن راجب امتحان و منم برا همین پیام میدم تنها ادمی که بهم زنگ میزنه مامانمه

حس میکنم اضافم مزاحم همه ام دارن تحملم میکنن

هیچکس وظیفه ای نداره کاملا درسته خودمم و خودم

همیشه همینو میخواستم اما انگار ی چی ته قلبم خالیه

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

متوجه نمیشی چون عجله برای چیزی ندارم اروم دارم پیش میرم چه برای هدفم چه همه چی اصلا سخت نمیگیرماما خ ...

خب زیادی داری به دنیا اهمیت میدی فکر کردی تنهایی چیز بدیه تنهایی جاییه که انسان راحته و شکوفا میشه توی دوستی و رفاقت و ارتباطات خبری نیس من خودم کلی دوست و رفیق داشتم همرو ول کردم راحت برا خودم بدون هیچکس زندگیم میکنم و تنهایی بود که باعث رشد من شد ارتباطات زندان انسانن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب زیادی داری به دنیا اهمیت میدی فکر کردی تنهایی چیز بدیه تنهایی جاییه که انسان راحته و شکوفا میشه ت ...

من ادم برونگراییم تنهایی میکشتم واقعا

منم دارم رفیق و دوست ولی میگم که دلم نمیخواد در ارتباط باشم چون حس میکنم مزاحمم

من ادم برونگراییم تنهایی میکشتم واقعا منم دارم رفیق و دوست ولی میگم که دلم نمیخواد در ارتباط باشم چو ...

برونگرایی دلیل نیست بگی برونگرام پس من محدودم علایقت عوض کن وقتی ببینی یه چیزی لذت بخشه تغییر میکنی یه برونگرا صحبت براش لذت بخشه ولی اگه صحبت براش لذت بخش نشه میشه درونگرا حس میکنی مزاحمی تو که اذیت میشی چرا ادامه میدی به راحتی میتونی قطع ارتباط کنی یا حتی پیام ندی اگه هم نمیشه قطع ارتباط کرد هرکی تا پیامت نداد حرفی نزن بزار هر فکری میخان بکنن در بهترین و مودبانه ترین حالتم جواب بده زندگی ساده سادست

برونگرایی دلیل نیست بگی برونگرام پس من محدودم علایقت عوض کن وقتی ببینی یه چیزی لذت بخشه تغییر میکنی ...

میخوام حرف بزنم خیلی زیاد ولی چون اورثینکم اذیتم میکنه همش فک میکنم اینجوری بیخیالش حرف زدن راجبش حلش نمیکنه اصلا

اول اینکه بدون همه فکرا بی اهمیته بعدشم فایل های سابلیمینال گوش بده

خوشم نمیاد از اونا

هوم من خودم اینارو میدونم همه چیزایی که گفتی روانپزشک رفتم و و و اوکیه