2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکردم بیشتره

چون بستگی به بورسیه ش داره عادی باشه ۱۲هزارتا تمکن میخواد که المان بلوکه هم میکنه

پول برای خودته ولی تا یه مدت نسبتا طولانی نمیتونی برداشت کنی ازش اصلا

میشه بگی هزینش چقدر و چقدر پول باید ببریم برای بورسیه شهر های بزرگ چین

راستش من راجب بورسیه چیزی نمیدونم

باید اول باید ایجنت صحبت کنی

شرایطت رو بگی متناسب با اون بهت دانشگاه پیشنهاد بده

من بورسیه نیستم و انقد خرج کردم که حسابش از دستم در رفته

ولی قطعا معدل خوب

مدرک زبان

دو تا عامله برای گرفتن پذیرش

برای یه سری رشته ها خوبه مهاجرت کنی به چین

ولی اگه هدفت اینه که بعد درس توی همون کشور کار کنی اصلا و ابدا چین رو پیشنهاد نمیکنم چون یا اصلا اجازه کار به نیرو خارجی نمیدن یا اگه بدن احتمالش یکی دو درصده و باید نابغه باشی

ارشد ایتالیا میتونی بریجدیدا یکی فامیلا رفتمدرک زبان باید داشته باشی

چه رشته هایی بیشتر میگیرن؟ اقا اصلا ایلتس تو ایران کنسل شده بعد بنظرتون از دانشگاه ازاد کارم سخت تر میشه یا دولتی؟

نه نیاز نیست زبان چینی بلد باشی خیر من خودم انجام دادم کارای مهاجرتمو هر راهنمایی خواستید در خدمتم

این که میگن باید توصیه نامه از دو تا استاد داشته باشیم واسه پذیرش(پزشکی) درسته؟ توی سایت خود دانشگاه باید ثبت نام کنیم یا سایت جدا داره ؟ کلا ی خلاصه از این روند رو عرض کنید ممنون میشم

میشه راهی که از کنکورت تا دانشگاهت رفتی رو بگی؟ مثلا حتما باید زبان چینی بلد باشی؟ یا ایلتس گرفتی؟ ...

نه نیاز نیست زبان چینی بلد باشه

مدرک زبان هر کدوم از این سه تارو داشته باشی اوکیه

آیلتس ۶.۵

دولینگو ۱۱۰

تافل ۹۰

من از دیپلم به پزشکی بودم

اگه راهنمایی دقیق خواستی درخواست بده کامل توضیح بدم

چون یکم طولانیه

نه نیاز نیست زبان چینی بلد باشه مدرک زبان هر کدوم از این سه تارو داشته باشی اوکیه آیلتس ۶.۵دولینگو ۱ ...

عاقا من انقدر پول ندارم😿یعنی اگر الان بخوام خرج کنم تا سقف 600 700 دیگه بیشتر از این نمتونم مگه ماشین بفروشم تافل تو ایران برگزار میشه؟ ایلتس که نمیشه

این که میگن باید توصیه نامه از دو تا استاد داشته باشیم واسه پذیرش(پزشکی) درسته؟ توی سایت خود دانشگاه ...

نه اصلا همچین چیزی نیست

شما اولین کاری که باید بکنید اینه که مدارک دیپلم و ریز نمراتتون رو از آخرین محل تحصیلتون بگیرید بعد یه گواهی عدم سو پیشینه از خدمات قضایی میگیرید این هارو برای ترجمه و مهر های مربوطه میفرستید دارالترجمه

یک جایی بهتون معرفی میشه گه برید مدرک زبانتون رو هم به کمک یه استاد بگیرید

بعد میرید پلیس ۱۰درخواست پاسپورت میدین

ترجمه شده و مهر تائید سفارت خورده شده مدرک دیپلم ریز نمرات گواهی عدم سو پیشینه

مدرک آزمایش های پزشکی که مهر پزشک خورده باشه

با عکس صفحه اول پاسپورت و یک عکس سه در چهار رو میفرستید برای ایجنت ایشون مدارک شمارو به ایجنت مادر میفرستن که چینی هستش مدارکتون برسی میشه و تشخیص داده میشه که با توجه به شرایط کدوم دانشگاه شمارو پذیرش میکنه مدارک شما ارسال میشه و بعد پیش پذیرش میاد

پیش پذیزش که اومد شما شهریه رو واریز میکنید تا پذیرش اصلی بیاد و ادامه ماجرا .....

عاقا من انقدر پول ندارم😿یعنی اگر الان بخوام خرج کنم تا سقف 600 700 دیگه بیشتر از این نمتونم مگه ما ...

ادیشن هوم هم میتونی بگیری

نیاز به آیلتس یا تافل حضوری نیست

که اون هم به کمک یه استاد زبان انجام میشه