2777
2789

که من هیچ وقت ازدواج نمیکنم نه اینکه بگم خیلی آدم آسیم کسی رو قبول ندارم نه ولی مثل روز برام روشنه تا آخر عمرم مجرد میمونم و یه دوشیزه رو سنگ قبرم مینویسن دیدین یه اتفاقهایی خودتون حدس میزنین اونجوریم و اینکه یه آدمیم که حتما باید کسی خیلی به دلم بشینه و ولش کن

کلی هدف دارم میخوام کار خیر انجام بدم برم مناطق محروم کار کنم یه دختر به سرپرستی بگیرم و کنکور بدم و هزار تا چیز دیگه

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فانتزی فکر میکنی منظورم اهدافته منظورم قصد ازدواجت نیست اهدافته

اهداف بلنت مدت وخیلی دور افته این به عینه دیدم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
خب نیا تو تاپیکش چیکار بنده خدا داری

عزیزم ایشون ده ها بار همچین تاپیکی زده ب خاطر خودش میگم هی جو منفی میده ب خودش هی ازدواج نمیکنم نمیکنم

سایت پر شده از ادم مخبر و خبرچین ک وقتی ی چیزی مخالف خودشون میبینن گزارش میزنن .. امیدوارم منقرض شید

عزیزم ایشون ده ها بار همچین تاپیکی زده ب خاطر خودش میگم هی جو منفی میده ب خودش هی ازدواج نمیکنم نمیک ...

درسته حرفت کاش یکم ملایم تر بگی پشت این گوشی ی ادمه که ممکنه قلبش بشکنه

حالا یه دیقه انرژی منفی نده ناشکری نکن خواستگار خوب هم میاد

همیشه که مشکل از خواستگار نیست دوست خوبم بعضیا خیلی دیگه سخت پسندن مخصوصا تو این سایت که فکر و ذکر شب و روز شون قیافه و چهرس بقیه چیزای اصلی و مهمو بی خیالن و به راحتی خواستگارو رد میکنند اون تو این اوضاع که اصلا خواستگار نیست به عده فکر میکنن خواستگار مثل آب میمونه که هر وقت دلشون خواست شیر ابو باز کنن بیاد #التماس منطق#