آیا طرز فکر من اشتباهه؟ از نظر شما آقایی ک با خانواده قط رابطه اس و جدا زندگی میکنه مشکلی نداره؟ کاری ب مستقل زندگی کردنشون ندارم مشکلم اینه ک کلا با مادرشون رابطه ای ندارن حتی در حد سر زدن خالی ..حس میکنم قابل اعتماد نیس چنین شخصی و نمیشه بهش تکیه کرد ..میشه نظر بدین؟
خیلی اطرافیانم اصرار کردن فرصت بدم و دلیلشونو بشنوم ولی واقعا دوس ندارم توجیح شم و دلیل بیارن ب نظرم ...
درسته واقعا حق داری میگم که موضوعات اخلاقی که این موضوع هم کاملا ربط به اخلاقیات داره کم چیزی نیست منظورم قطع ارتباط به پسر با خانواده اصلیش موضوع مهمیه حالا اگه فامیلی میگفت قابل درک بود.
خب شما ارتباط داشتین..ابشون کلا قط رابطه ان..منم منظورم همون دوبار حتی تماس در طول هفته اس نه هر روز ...
یعنی کلا حتی مادر هم ماهی یبار تماس نمیگیره ؟ عجیبه ، اگه به خاطر موضوعی چیزی دلخور نباشن از هم فکر نکنم دیگه مشکلی باشه بعضیا تنهایی راحت ترن خانواده هم درک میکنن
من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم
والا باید تحقیق کنین اگه مهمه براتون ولی بعضی از والدین سمی هستن من تو اطرافیان دیدم همچین مورد هایی ...
این ک والدین سمی هستن صحیح ولی چجوریه باقی اعضای خانواده باهم در ارتباطن فقط ایشون نیست؟ حس میکنم نمیخوام تحقیقی کنم نمیدونم چرا نمیتونم ب پایبندیشون اعتماد کنم