2821
2789
عنوان

شخصیت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
خیلی اطرافیانم اصرار کردن فرصت بدم و دلیلشونو بشنوم ولی واقعا دوس ندارم توجیح شم و دلیل بیارن ب نظرم ...

درسته واقعا حق داری میگم که موضوعات اخلاقی که این موضوع هم کاملا ربط به اخلاقیات داره کم چیزی نیست منظورم قطع ارتباط به پسر با خانواده اصلیش موضوع مهمیه حالا اگه فامیلی میگفت قابل درک بود.

خب شما ارتباط داشتین..ابشون کلا قط رابطه ان..منم منظورم همون دوبار حتی تماس در طول هفته اس نه هر روز ...

یعنی کلا حتی مادر هم ماهی یبار تماس نمیگیره ؟ عجیبه ، اگه به خاطر موضوعی چیزی دلخور نباشن از هم فکر نکنم دیگه مشکلی باشه بعضیا تنهایی راحت ترن خانواده هم درک میکنن

من از خودم برات یه سرزمین ساختم ، تو شب و روز فکر اونور مرزی... آقا هستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی کلا حتی مادر هم ماهی یبار تماس نمیگیره ؟ عجیبه ، اگه به خاطر موضوعی چیزی دلخور نباشن از هم فکر ...

خب منم مشکلم همینه ک چرا حتی ی تماس ساده هم ندارن، خب دلخوری دیگه قصد جونشو ک نداشته اینجوری مادرو حذف کنن از زندگی...در حالی ک با بچه های برادر و خواهر ارتباط دارن، نمیفهممش

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
درسته واقعا حق داری میگم که موضوعات اخلاقی که این موضوع هم کاملا ربط به اخلاقیات داره کم چیزی نیست م ...

بله ، همینطوره، تقریبا مادیات قابل جبرانه ولی اخلاق و منش کسیو نمیشه تغییر داد

خب منم مشکلم همینه ک چرا حتی ی تماس ساده هم ندارن، خب دلخوری دیگه قصد جونشو ک نداشته اینجوری مادرو ح ...

والا باید تحقیق کنین اگه مهمه براتون ولی بعضی از والدین سمی هستن من تو اطرافیان دیدم همچین مورد هایی که به این خاطر کلا قطع رابطه ان

والا باید تحقیق کنین اگه مهمه براتون ولی بعضی از والدین سمی هستن من تو اطرافیان دیدم همچین مورد هایی ...

این ک والدین سمی هستن صحیح ولی چجوریه باقی اعضای خانواده باهم در ارتباطن فقط ایشون نیست؟ حس میکنم نمیخوام تحقیقی کنم نمیدونم چرا نمیتونم ب پایبندیشون اعتماد کنم

این ک والدین سمی هستن صحیح ولی چجوریه باقی اعضای خانواده باهم در ارتباطن فقط ایشون نیست؟ حس میکنم نم ...

اها نمیدونم راستش