2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره ماشین خودشه قبل اینکه من بیام به اسم خواهرش زده چون خانوادگی دوست ندارن چیزی به نامشون ...

بزنه به نام تو

اونموقع برو بخر😂😑

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته) امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.

اگه ماشین خودش بود، و رابطه تون مثل عقد و عروسی بود اره مردا عاشق این چیزان، ولی الان جالب نیست به نظرم برای خودش بخر مثلا ساعت ریش تراش یا ... یکمم تزیین کن یا تو پک شیک بزار، لاستیک ارائه ش هم قشنگ نیست

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
زنشی؟اگه دوس دختری ازین کارا نکن مث دهقان فداکار یه چیز متداول بگیرجایگاه دوس دختر همونه که خرررررشا ...

چی بخرم اخه یچیز بگومن همون بگیرم ، عروسک و گردنبند و تیشرت و ماگ و بوخور سرد و ااکسسوری ماشین و.. همرو خریدم هدیه دادم جز ساعت اونمندیدم ساعت بندازه

زن بگیرن بنام زتش میزنه یا میمونه بنام خواهرش؟🤔

میزنه به نام زنه پدرش هم همینطوره ، رفتیم طلا بگیریم فاکتور زد به نام من بدون اینکه چیزی بگم یا پولی بدم

اگه ماشین خودش بود، و رابطه تون مثل عقد و عروسی بود اره مردا عاشق این چیزان، ولی الان جالب نیست به ن ...

ماشین خودشه به نام خواهرشه خواهرش اصلا رانندگی نمیکنه میترسه زده بنامش که بتونه ماشین ثبت نام کنه

چی بخرم اخه یچیز بگومن همون بگیرم ، عروسک و گردنبند و تیشرت و ماگ و بوخور سرد و ااکسسوری ماشین و.. ه ...

اصن مهم نیست چی بگیری

من تجربه خودمو بهت گفتم

هودی ای چیزی بگیر مثلن

اشتباهای ماها رو نکن

بتوچه چی لازم داره چی نداره

ادکلنساعتست کمربندو کیفدیگ چه پیشنهادی جز اینا دارید؟

کیف پول چرم پارسال خریدم ادکلن سردرد میگیره ساعت هم به فکرشم ولی خب تفاوت انچنانی از نظر قیمت نداره تهش یک تومن تفاوت باشه

اصن مهم نیست چی بگیری من تجربه خودمو بهت گفتم هودی ای چیزی بگیر مثلن اشتباهای ماها رو نکن بتوچه چی ل ...

اخه اون برام لپ تاپ خرید البته ۱ سوم پولش داشتم اون بقیش داد

اخه اون برام لپ تاپ خرید البته ۱ سوم پولش داشتم اون بقیش داد

همیشه کلاس کارتو حفظ کن

چیز گرون براش بخر اما نه که مث زن زندگی باشی

بازم میل خودته البته، هرکاری به دلته همونو بکن عزیزم ♥️♥️♥️