2777
2789
عنوان

لباس عید

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 30 پست
خانم های متاهل من جمله خودم لطفا رعایت حال دوستان رو بکنید انشاالله ک همه خوشبخت باشن تو این روز های ...

الان این جذابیته؟ بخدا ماهم زیر قسط و فشاریم اصلا میخواستم خرید نکنم همون لباسای تکراری قدیمی مو بپوشم از یه طرف میگم امسال نو عروسم باید یه حرکتی برا دلخوشی مون بزنیم دیگه فوقش یه مانتو بخرم بقیه استایلمو نمیتونم پولمون نمیرسه باید با شلوار و کیف و کفشایی ک دارم ست کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان این جذابیته؟ بخدا ماهم زیر قسط و فشاریم اصلا میخواستم خرید نکنم همون لباسای تکراری قدیمی مو بپو ...

منم مثل تو تازه عروسم ولی بخدا میترسم حرفی بزنم کسی حسرت بخوره مدیون بشم همین الان تو با توضیحاتی ک دادی بخدا واسه خیلیا ارزو

الان این جذابیته؟ بخدا ماهم زیر قسط و فشاریم اصلا میخواستم خرید نکنم همون لباسای تکراری قدیمی مو بپو ...

نو عروسی ذوق داری برو بهترین خریدارو کن عزیزم.لذت ببر

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
۱۴۰۴ بدترین سال عمرمون بود بره دیگه برنگرده

آره من اصلا حال خوبی ندارم امشب به همسرم گفتم شما هم مثل کنین با نه؟ من تو این ماه اخیر انگار یه گمشده دارم حالم خرابه همش استرس دارم نمی دونم والا

آره من اصلا حال خوبی ندارم امشب به همسرم گفتم شما هم مثل کنین با نه؟ من تو این ماه اخیر انگار یه گمش ...

گفتی تا صبح کابوس میبینم.چیزایی میبینم واقعا عجیبه تو خواب میپرم.دلخوشی ازمون گرفتن

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
نو عروسی ذوق داری برو بهترین خریدارو کن عزیزم.لذت ببر

مرسی عزیزم انشاالله شرایط همه مون بهتر بشه و وضعیت مملکت هم مشخص بشه همه خسته شدیم از این گرونی و بی ثباتی ولی بازم دنبال یه دلخوشی کوچیکیم

..

منم مثل تو تازه عروسم ولی بخدا میترسم حرفی بزنم کسی حسرت بخوره مدیون بشم همین الان تو با توضیحاتی ک ...

من نمیدونستم آخه... امیدوارم برا همه بهترین اتفاق ها بیوفته.. والا ماهم شرایط مون گل و بلبل نیست همه تو این مملکت در عذابیم انشاالله روزای خوش ماهم برسه...🥺

کرم یا قهوه ای خیلی رنگهای شیک هستن زرشکی و سومه ای هم سبزو کرمی یعنی اینا رو باهم ست کنیدکیف و کفش ...

مرسی عزیزم 🩷

واقعا همین سالی یه بار میریم خرید اونم کلی از سر و تهش باید بزنیم از بس همه چی گرونه

یه دلخوشی کوچیک داریم همینم میگن نباید داشته باشی

بیخیال اینجا الکی پاچه میگیرین انگار ما باعث بانی گرونیماتفاقا دیروز رفتم یه پیرهن مردانه استین کوتا ...

خوب کردی عزیزم انشاالله به دل خوش تن بزنید..

انشاالله شرایط کشور هم بهتر بشه یه نفس راحت بکشیم همه

چه باحال دمت گرم😁

فدایی داری

دو سال پیش حماقت کردم وایستادم دم عید خرید کنم پولی نمونده بود بی لباس بودم حالم با لباس تکراری سال قبل بهم میخورد پشت دستم داغ کردم دوباره بخرم بزارم برای عید که فشار روم نیاد

فک کن ۵برای شوهرم خرج شده

۵هم برای خودم

ولی خریدم گذاشتم حتی برای کل سالم خرید زدم😄الانه گرون شده من ۶ماه پیش تیکه تیکه خریدم 😂

متاهل💍