2777
2789

سلام به همه دوستان میخوام ی ماجرایی و تعریف کنم از یکی از دوستای نزدیکم ، برگ براتون نمیمونه ولی میخوام بهم بگید ایا شما میفهمید تو نغزش چی میگذره یا نه🥸

خب ماجرا از اونجا شروع میشه ک این دوست ما تابستون امسال زمانی ک دانشگاه ها تعطیل بودن با یه پسری اشنا میشه ،

این پسره عنتر تهران زندگی میکرد و دوست من هم اصفهان.

و دوستم به شدت خوانواده پولداری داره و یعنی ی چیز عجیب غریب ، و اینکه پدرش و یک سال پیش توی عید از دست میده ، و البته این فردی ک از دست میده در واقع پدر اصلیش نبوده ولی مث پدر طرف و دوس داشته و اینکه پدر اصلیش وقتی ک مادرش خیلی جوون بوده اونا رو ول میکنه و میره ، البته باید بگم ک مادر دوستم هم توی جوونی اشتباه کرد و عاشق این اقا شده . و اینم اضافه کنم ک دوستم اصلااا اعتماد بنفس نداره و بشدت از نظر من عزت نفس پایینی داره حالا بیاید براتون تعریف کنم چی شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوست من با این پدرشو از بچگی از دست داد ولی با حضانت پدر بزرگ و مادر بزرگش بزرگ میشه و مادرش هم ازدواج میکنه و دوتا بچه ب دنیا مساره ولی همون طور ک گفتم دوستم اون همسر مادرشو خیلی دوس داشته و مث پدر اون فرد بهش محبت میکرده بعد مرگ این ادم دوستم عملا نابود شد ، کلاساشو نمیومد و زندگی و رها کرده بود و این حسی ک هرچی ک داشته رو از دست داده احاطش کرده بود.

این دوست من توی افسردگی شدید فرو رفته بود ولی همچان به زندگیش ادامه میداد

تا این ک ۷ ماه پیش با این پسر اشنا میشه اونم از طریق خالش ک هم سن خودشه ( خوانواده به شدت اوپند مایندی دارن)

اینا باهم میرن دیت و کلا دوست من اصلا محدودیتی تو زندگیش نداره و با این ک میشناسمش و این اولین دیت زندگیش بوده اما با این اقا کیس میگیره و تا ۵ صبح باهم دیت و ادامه میدن و بیرون میمونن .

این اقا خیلی فردیه پارانویا داره به طور واضح و دوستم و وادار میکنه با انواع راه ها ک حرفاش و انجام بده و تایید کنه ، با این ک دوست بنده تا قبل این واقعا همچین ادمی نبود نمیدونم چ بلایی سرش اومده ، من الان داستان و برای شما تعریف کنم در لحظه اول اصن نمیفهمین این ادم با این دختره چیکار کرده امید وارم هیچ کس به دست همچین ادم هایی نیوفته

کلا این ادم توی تمام طول این ماه به انواع شیوه ها دوستم شکنجه روانی کرد ، از انواع گوستینگ کردنا گرفته تا این ک دختره رو مقصر جلوه دادن و تهمت خیانت زدن و غیره حتی این آقا بخاطر این ک دوستم حرفشو گوش نمیکرد و بجای ساعت ۷ ساعت ۹ بلند میشد سرزنشش میکرد و سرش داد میزد

و اینم بگم دوست من همه جوره این فرد و ساپورت میکرد

و برای تولد این اقا نزدیک به ۱۵۰ میلیون خرج کرد و عملا بهترین تولد و براش گرفت ،

ولی این اقا دریغ از چیزی ،

و به دفعات زیاددددی اینا باهم کات میکنن اونم از طرف اقا ولی هرچقدر من و دوستام و حتی خوانواده دوستم نصیحتش کردن گوش نکرد ک نکرد ، تا این شد ک این اقا خیانت کرد و خودش دوستمو بلاک کرد ،.

چن وقت میگذره و دوستم بهمراه خالش میره به ی پاتوقی ک این اقام اونجا حضور داشته و دوستم احساسی میشه و جلوی همه این فرد و بغل میکنه و این فرد به صورت چندش صورتشو جمع میکنه و پشت دوستم ادا در میاره

و این دوتا دوباره اونجا باهم دعواشون میشه و پسره شروع میکنه نقش بازی کردن ک حالم بده میبرنش بیمارستان دکتر میگه هیچیش نیست!

خلاصه مدت ها میگذره و این دوتا چن هفته قبل دوباره باهم دیگه اوکی میشن و خوب میشن ، و باهم میرن بیرون و تو راه مست میکنن اما دوستم بخاطر خیانتی ک بوده اونقدر به پسره نزدیک نمیشه ، بعد پسره بهش دوباره میزنه تو فاز دعوا و سرزنش کردن ک چرا اینجوری و اونجوری و در این حین مامان دوستم ۵۰ بار بهش زنگ میزنه و اینا ۴ صبح میرسن دم خونه و دوستم میره تو و مامانش تا میفهمه این دوباره با این ادم اوکی شده با مادربزرگش تا میخوره دوستمو میزنن

و بعد این ماجرا پسره دوستمو به هیچ جاش نمیگیره دوباره جواب تلفن و نمیده و بی محلی میکنه و اینا .

ما خیلی دوستمو نصیحت کردیم خیلی زیاد کلی باهاش حرف زدیم بردیمش تراپی ولی دقیقا روزی ک کشیدمش کنار بهش گفتم بین من و اون ادم بی لیاقت انتخواب کن اونو انتخواب کرد ولی بازم دلم براش میسوزه چجوری از این حماقت درش بیارم؟