2777
2789
عنوان

دوست شوهرم برداشته عکس پروفایلمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 55 پست
شوهرت تو دستش اتو داره ک میترسه ازش؟ مثلا دیگ چ غلطی میتونه بکنه

نه میگ بعد ممکنه مثلا تو خیابون یکی رو اجیر کنه یا کاری باهات کنه ابروتو ببره شهر ماهم کوچیکه نیک این بی ذاتیه همه کاری ممکنه بکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حاشا کن که اون عکس پروفایلت بوده بگو از عکسای دسته جمعی عکسمو داده هوش مصنوعی درست کرده و بهش پی ...

ارع من ثابت کردم هوش مصنوعیه ولی دقیقا همون شب که رفته بود نشون داده بود ما خونشون مهمون بودیم و من بی خبر که ان رفته نشون داده

نه میگ بعد ممکنه مثلا تو خیابون یکی رو اجیر کنه یا کاری باهات کنه ابروتو ببره شهر ماهم کوچیکه نیک ای ...

شما ک میدونین اینقد بیشرفه پس برای چی اینهمه وقت دوست بودین؟؟ ب زنش بفهمون میدونی و قطع رابطه کن

وایییی چه پاچه خوار و کثافت و فتنه ،ادم فروشو تو خونتون راه ندین بابا امروز عکس نشون داده فردا هزار ...

خیلی آدم بی ذاتیه به یکی از دوستای مشترک دیگمون رفته بودن مسافرت همه چیز پشت سر اینا میگفت

شما ک میدونین اینقد بیشرفه پس برای چی اینهمه وقت دوست بودین؟؟ ب زنش بفهمون میدونی و قطع رابطه کن

آخه در این حدو نمیدونسیم یه چنتا اتفاق افتاد فهمیدیم چجوری ادمیه فک کن از ایناس کمیگ من نماز سر وقتم ترک نمیشه یا زنشو تو خونه هم جلو ما مجبور کرد چادر بپوشه در صورتی که دختر اصلا اهل این چیزا نبود

آخه در این حدو نمیدونسیم یه چنتا اتفاق افتاد فهمیدیم چجوری ادمیه فک کن از ایناس کمیگ من نماز سر وقتم ...

شما ک راحت میتونی قطع ارتباط کنی و تموم

بیچاره زنش☹️☹️☹️

شما ک راحت میتونی قطع ارتباط کنی و تمومبیچاره زنش☹️☹️☹️

زنش از دخترای فامیل دور ما هسش شبیه هم هسن با یکی از دوستای دیگمون رفته بودن مسافرت این قدر بد اون دختر رو میگف که ارع جلو شوهر من ارایش میکرد که شوهرم نگاش کنه بعد کلا اون دختره اینطور که به زور اگه یه رژ بزنه