2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این که یکم حق با منه میدونه؟؟؟گلم کاری به حس ششمندارم کلا به نظرت اشتباه کردم حرف زدم؟؟؟

اره میدونه و براش مهم نیست .

نه اشتباه نکردی این ی اتفاق ساده بود ذهنتو درگیر این چیزا نکن .

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
منم حسی نداشتین؟

نه عزیزم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
گمشووووو ک

ببند دهنتو لطفاً ✌️

مممنونم گلم 😭😭😭مادرم گفت اصلا نباید حرف میزدیوقتی نفهمه،،میگه دوتا اضافه میکنه میره میگه،،من میگم ...

نه نیستی نگران نباش

چهار سال گذشته . و نظر اونا تو زندگی تو چه تاثیری داره ؟