2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت اینا چرراااااااااااااااااا؟

اخه تازه خونمون عوض کرده بودیم کلی پول داده بودیم که همسرم اومد خواستگاریو عروسی کردیم...حالا که بدهی ها تموم نشده باید سیسمونی بخرن.اگه پسر باشه نی نی باز سیسمونیش سبکتره

اخه تازه خونمون عوض کرده بودیم کلی پول داده بودیم که همسرم اومد خواستگاریو عروسی کردیم...حالا که بده ...

ای وای اینا رو بیخیال بابا به مردم چه

خودت پول داشتی کمک خانوادت کن بخر براش وسایل بده مامانت بزاره رو سیسمونی

عزیزا میشه برای شادی روح پدرم که تنهام گذاشت یه صلوات بفرستین
ای وای اینا رو بیخیال بابا به مردم چه خودت پول داشتی کمک خانوادت کن بخر براش وسایل بده مامانت بزاره ...

براهمین میگم خداکنه پسر باشه...وگرنه چون ازخانوادم دورم دختر برام بهترازپسره

ای وای اینا رو بیخیال بابا به مردم چه خودت پول داشتی کمک خانوادت کن بخر براش وسایل بده مامانت بزاره ...

بیچاره مامانم کم نمیذاره ها...ولی خب دلم میسوزه  

براهمین میگم خداکنه پسر باشه...وگرنه چون ازخانوادم دورم دختر برام بهترازپسره

انشالله که خدا هر چی به صلاحمونه همونو بده چه دختر چه پسر هر دوشون هدیه خدا هستن و قشنگن

اگه صلاح دونست به شما پسر میده به منم دختر

بیچاره مامانم کم نمیذاره ها...ولی خب دلم میسوزه    

مامانا همینطورین بیچاره ها

مامان منم میگه که زودتر جنسیتش مشخص شه براش سیسمنی بخرم گفتم لازم نیست بچه اولم که نیست سیسمونی نمیخواد خودم هر چی لازم باشه میخرم

مامانا همینطورین بیچاره ها مامان منم میگه که زودتر جنسیتش مشخص شه براش سیسمنی بخرم گفتم لازم نیست ب ...

اره بچه دوم راحتره...چون وسایلاش خودت میخری.نه مامان من اماده باشه که جنسیت مشخص بشه  فعلا لحافاشو بدوزن