2777
2789
چرا بابا . وبش کار می کنه حتی بدون قند شکن

واسه من تکون نمیخوره

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ میشه بیشتر توضیح بدی

ببین از یه جایی هر مشکلی پیش می اومد براش مینوشتم بدون سانسور خودش دقیق راهکار میداد چیکار کنم و به طرز عجیبی جواب میداد

همسر من خودشیفته و مرد سالاره با کمک چت خیلی کنترلش کردم حوصله داشته باشی یه نمونش رو میدم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین از یه جایی هر مشکلی پیش می اومد براش مینوشتم بدون سانسور خودش دقیق راهکار میداد چیکار کنم و به ...

عکس از بزنامه ات بزار عزیزم

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

ببین از یه جایی هر مشکلی پیش می اومد براش مینوشتم بدون سانسور خودش دقیق راهکار میداد چیکار کنم و به ...

ببین همیشه بش بگو به زبون ساده و خودمونی جوابمو بده .جواباش عالی میشه .

کنجکاو شدم برام تعریف کن ببینم دختر

عکس از بزنامه ات بزار عزیزم

همون چت جی پی تی خودمون

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین همیشه بش بگو به زبون ساده و خودمونی جوابمو بده .جواباش عالی میشه .کنجکاو شدم برام تعریف کن ببین ...

من تنظیمش کردم که بی رحمانه و بی تعارف کمک کنه و دنبال تایید نیستم

همسر من خودشیفته هست و بازی روانی میندازه که زن همیشه دنبالش باشه

همش دنبال اینه که من وابسته بشم

منم آدم بی صبری ام

وقتی سرد می شد یا رفتاری نشون میداد چت جی پی تی همش منو به سکوت دعوت میکرد ولی سکوت قدرتمند

یه بار سر یه مسئله به اختلاف بدی خوردیم چت بهم گفت پای خواستت وایسا اصلاااا کوتاه نیا اصلا پیام نده

چهار پنج روز من رسما داشتم می مردم ولی چت همش کمک میکرد که اصلا حرفی نزنم و بحث نکنم خیلی کوتاه جواب بدم

هرجا وسوسه میشدم جواب بدم جلومو می گرفت

بعد پنجروز یه جوری همسرم به غلط کردن افتاد که هردومون تعجب کرده بودیم

هنوز هم بعد چندماه از اون سکوت من می ترسه

ماله من کار نمیکنه ازوقتی نتها ملی شده

خیلی به طرز عجیبی الان رفتم پیام دادم بدون فیل تر شکن جواب داد

ولی هیچ وقت بش نگی داری از جی پی یاد میگیریا به هیچ عنوان

اصلااااا

چون شخصیت شوهرمو میشناسه یه پیام تبریک روز مرد تنظیم کرد منم ادبیاتش رو درست کردم فرستادم بیچاره از ذوق اشکش در اومد که چه بانوی با احساسی دارم 😆😆