2777
2789
پزشکی فک میکنی همه کتابارو خوردن بیشتر بچه ها شبیه همدیگن مطمئن باش تو این مدت همه درس خوندنشون کمتر ...

میشه بگی ریاضی رو چطور خوندی ؟ یا مثلا فیزیک دوازدهم به خصوص حرکت که خیلی به ریاضی ربط داره منم هیچی بلد نیستم 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی ریاضی رو چطور خوندی ؟ یا مثلا فیزیک دوازدهم به خصوص حرکت که خیلی به ریاضی ربط داره منم هیچی ...

ببین درسای محاسباتی به زمان نیاز داره

با یه روز و یه هفته پیشرفت نمیکنی

از روزی که تصمیم بگیری جدی بخونی مثلا ۱.۵-۲ ماه دیگه پیشرفت رو احساس میکنی

اول رو مطالب پایه ای به تسلط برس اگه پایت خوب نیس از ریشه و توان و مطالب بیسیک شروع کن

اموزش خوب داشته باش و تستای به درد بخور بزن که نه خیلی سخت باشه نه خیلی اسون

حرکت هم همینجوریه یکم طول میکشه توش به تسلط برسی

پیشنهادم اینه که اگه فیزیک دوازدهم تا حالا خوب نخوندی

اول برو فصل ۳ و ۴ بخون

بعد ۲ بعد اگه وقت شد یک

اگه وقت نشد هم فقط در حد نهایی بخونش

اگه هم حتما میخوای بخونیش صبور باش

یه دور که خوندیش قرار نیس ۸۰ بزنی

زیاد مرورش کن مثلا هر ده روز یه بار برگرد یه ازمون پنج سوالی از حرکت بزن

راه افتادم تو نینی سایت زیر تاپیک همه کنکوری ها اینو مینویسممن پارسال بهمن شروع کردم به درس خوندن قب ...

سلام چطوری قبول شدی من دوسال پشت موندم تجربی میترسم برم سمت کتابا میخوام نهایی دوازدهم ترمیم بزنم پایم خیلی ضعیفه مخصوصا زبان عربی فارسی

سلام چطوری قبول شدی من دوسال پشت موندم تجربی میترسم برم سمت کتابا میخوام نهایی دوازدهم ترمیم بزنم پا ...

اول یه هفته بشین پیشنیاز های زبان و عربی و فارسی رو بخون بعدشم با به کتاب مثل فرمول بیست یا هرچی که داری خیلی فرق ندارن

درس به درس درسنامه رو بخون و سوالاشو حل کن

روتین کلمه هم واسه خودت بزار هر شب چندتا کلمه از هر کدوم حفظ کن

بهتره که تا قبل نهایی ها دو دور بخونیشون

یه دور تا آخر تعطیلات عید یه دورم بعدش

من کار خاص عجیبی واسه نهایی نکردم که بگم آخه فقط کتابو خوندم و سوالای فرمول بیست حل کردم شب امتحانم بسته امتحانیوم مهروماه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز