2821
2789
بچه هامن هفته سی ویکم ولی اصلاحالم خوب نیست دعاکنیدواسم

دیگه آخراشه 

یکم تحمل کنی نی نی نازت رو به زودی بغل میگیری 💞💞😍😍❤❤

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بذاری از موعد پریودیت بگذره، بعد بی چک و آز بدی.  زود دادی خوب

عزیزم وقتی که 28فروردین پریم خوب شد رفتم سونو از رحمم که گفت برو یه تست بده که خیالت راحت شه 4اردبیهشت رفتم تست دادم منفی بود باردار نبودم 

نمیدونم فک کنم 24پری شدم 28تموم شد نمیدونم علامت نزدم یادم رفته

اگه۲۴اخرین پریت باشه چهارهفته وسه روزته

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
عزیزم وقتی که 28فروردین پریم خوب شد رفتم سونو از رحمم که گفت برو یه تست بده که خیالت راحت شه 4اردبیه ...

نمیدونم چرا اینقدر زود گفته تست بدی🤔🤔 تا حالا میگفتیم بعد از عقب افتادن پریودی بی بی و تست درست جواب میده.  البته ازمایش زودترم نشون میده اما نه اینقدر  زود

عزیزم وقتی که 28فروردین پریم خوب شد رفتم سونو از رحمم که گفت برو یه تست بده که خیالت راحت شه 4اردبیه ...

عشقم این همه بچه ها بهت میگن اون مهم نیست

تو اخرین روز موعدم بی بی مثبت میشد باز همون تاریخ اولین روز اخرین پری برای محاسبه سن بارداری حساب میشه چه بی بی منفی باشه چه مثبت

شما تاریخی که شروع پری شدنت از ماه قبل بود رو تا الان حساب کن

اگه دوره هات هفت روزه باشه شما 21 فروردین پری شدی و تا الان سن بارداریت میشه 4 هفته و4 روز

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
اره اخرین پریم بوده ولی چهار اردیبهشت تست دادم باردار نبودم

خو چهارشنبه دهمین روز پریودیت بوده یعنی نزدیک تخمک گزاری،درسته بارداری داری وسط پری اتفاق میفته ولی دوره ی بارداریوازاولین روز پریودی حساب میکنن

دیدم. تاریخ تست مهم نیست.  دیر بدی یا زود مشخص میکنه بارداری البته فکر کنم اولی رو خییییلی زود دادی که منفیه

شما از اولین روز اخرین پریودیت که میگی 24 ام هست حساب کن تا امروز.  این میشه سن بارداریت.  بری دکتر برات کامل توضیح میده

استارتر خیلی کله شقی 😂😂

خدا به دادت برسه بچه  مثل تو یک دنده  نشه  وگرنه کارت دراومده 😂😂😂😂😂

ازاولین روزپریودیت حساب کن ،بزاهمه همینطوره منم۱۲دهمین روز یا نهمین روزپریودی باردارشدم ولی ازاولین روزحساب میکنن