2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
من اصلا اسم مهریه رم نمیاوردم چندتا دفترخونه و وکیل گفتن فقط در صورت بخشش مهریه از سوی زوجه قبول وک ...

نه اصلا اینکارو نکن کلشو نبخش حتی شده ۲۰-۳۰ تا بذار بمونه!حضانت فرزندتم بگیر اینو وقتی بچه دار شی میفهمی چقد با ارزشه

منم نظرم همینه کلا اطرافیان میگن چرا از همین الان اسم طلاق و میاری ولی خب همونا موقعی که قانون جلوی ...

دقیقااااا حرفشون رو هیچی حساب نکن ...

بهشون بگو مگه وقتی این حکومت به مرد حق طلاق داده ((مرد هم از الان به فکر طلاقه که من بخوام به فکر طلاق باشم؟؟؟))

همینطور که اقا حق طبیعی انسانیش رو داره منم میخوام حق طبیعی انسانیم رو داشته باشم و اصلا این موضوع جای بحث نداره و مردی که عاقل و بالغ و باشعور باشه چنین چیزی رو بدون هیچ بحثی میپذیره...

و چقدر دردناکه که بعضی از همجنس های خودمون از این موضوع حمایت می کنند💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس

خیلی وقتا سرباز میزنن چون میدونن شما اطلاعات حقوقی نداری

بهشون بگو تخلفه و حق دخالت در شروط مجاز ندارن

وگرنه شکایت میکنید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه اصلا اینکارو نکن کلشو نبخش حتی شده ۲۰-۳۰ تا بذار بمونه!حضانت فرزندتم بگیر اینو وقتی بچه دار شی می ...

خب پس همینکارو میکنم ولی اخه از یه طرفیم میگن بیشتر از ۱۴ تا نمیشه گرفت که تازه قسط بندس میکنن همونم

دقیقااااا حرفشون رو هیچی حساب نکن ...بهشون بگو مگه وقتی این حکومت به مرد حق طلاق داده ((مرد هم از ال ...

واقعا خیلی بده در صورتی که این حق طبیعیه و ما براش باید کلنجار بریم

خیلی وقتا سرباز میزنن چون میدونن شما اطلاعات حقوقی نداری بهشون بگو تخلفه و حق دخالت در شروط مجاز ندا ...

دفترخونه هیچی یه سری وکیلم گفتن در صورت بخشش مهریه ما قبول میکنیم کاراشو اینجام بدیم ولی قبول نکردم فعلا

دفترخونه هیچی یه سری وکیلم گفتن در صورت بخشش مهریه ما قبول میکنیم کاراشو اینجام بدیم ولی قبول نکردم ...

چرت گفتن

من وکلیم

چنین چیزی نیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩