2777
2789
عنوان

موی فرفری

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 25 پست
از ته که نه کم کم کوتاه کن تا تمام خشکی ها حذف بشه در طی چندین ماه .من ریزش داشتم و کمی داره بخاطر ک ...

اها ، من خودم توی فکر کوتاهی بودم موهام تقریبا 15/20 سانتی هستن و تا سر شونه باید کوتاه کنم امیدوارم زشت نشم وگرنه افسردگی میگیرم😭😂

دارم و موهام خشک و آسیب دیده است برای همین از ته کوتاه کردم، دیگه هم کراتین نکن تا موهای جدید سالم ب ...

شما برای موهاتون فقط کوتاهی انجام دادید ، از شامپو یا ماسکی یا چه میدونم میگن پروتئین تراپی و .. میتونه جواب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ، من خودم توی فکر کوتاهی بودم موهام تقریبا 15/20 سانتی هستن و تا سر شونه باید کوتاه کنم امیدوارم ...

اتفاقا با فکر کردن به ریزش افسردگی میگیری برو پیش به آرایشگر ماهر به مدل قشنگ کوتاه کنه .الآنم خیلیا کوتاه میکنن جشنی چیزی باشه هم دیگه اینقدر مدل هست که نباید حتما مو بلند باشه .کوتاه کن

شما برای موهاتون فقط کوتاهی انجام دادید ، از شامپو یا ماسکی یا چه میدونم میگن پروتئین تراپی و .. میت ...

من کوتاه کردم و فقط بعد از شامپو نرم کننده می زنم

اون هم به ساقه ی مو، به ریشه نه

البته الان که خیلی کوتاهه نمی شه فقط به ساقه زد

پروتئین تراپی و... همه اش دروغه

من که انجام ندادم

من موهام سفیده و هر ماه باید ریشه هام رو رنگ کنم

رنگ باعث خشکی و ریزش مو می شه اما چاره ای ندارم

سدر طبیعی و حنای بی رنگ و نخود خام هم برای تقویت مو خوبه بهتر از این مواد شیمیایی هست

آمپول بیوتین هم خوبه

موهاتو تا جایی که کراتین کرده بودی کوتاه کن

بعدش روتین موی فر رو برو

( یه ماسک موی تو حمام، حوله نخی، ماسک آبرسان بعد از حمام، شونه موی فر و کرانچ کردن) من فقط همین کارهارو میکنم موهام سالمه کاملا

اگه موهات خیلی خشکه از روغن ها هم میتونی استفاده کنی هفتگی ( من از روغن درخت چای و ماکادمیا خیلی راضی بودم، یک ساعت قبل از حمام بزن رو موهات و بعدش برو حمام بشور)

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
اتفاقا با فکر کردن به ریزش افسردگی میگیری برو پیش به آرایشگر ماهر به مدل قشنگ کوتاه کنه .الآنم خیلیا ...

دقیقا همینطوره ریزش مو افسردگیش بیشتره انگار نسبت به کوتاه کردن ، باید کوتاه کنم مثل اینکه و چاره ایی نیست 💔

روغن رو به ریشه هم میزنی ؟

نه عزیزم فقط ساقهی مو

قبلش موهامو با اسپری آب خیس میکنم بعد دسته دسته میکنم روغنی که گرم کردم و میزنم به ساقه موهام و همه رو بالای سرم جمع میکنم بعد از یکی دوساعت میشورم

پیج رادیو فرفری تو اینستا خیلی خوبه

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️