2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل من شغل نیست الان و دامدش. فقط میخوام بدونم میشه با این مدارک رفت یا نه؟

ن اکه منظو ت تحصیلی،عست نه..

باید از دانشگاه های کانادا با ی مقاله خیلللللی قوی و همچنین زبان نمره ۹ یا ۸ توی آیلتس امتیاز بگیری

خب درست میشه

چیش درست میشه هر روز داره بد تر میشه هرسالمون بدتر پارساله دیگه صبر آدم هم حدی داره من به عنوان کسی که همه کارش با اینترنته دیگه خسته شدم و شغلم نابود شده رسما

چیش درست میشه هر روز داره بد تر میشه هرسالمون بدتر پارساله دیگه صبر آدم هم حدی داره من به عنوان کسی ...

نمیدونم واقعا چی بگم اگه میتونی برو حداقل برو ایتالیا که هنر و معماریش قویتره و نزدیکه هواشم خوبه

الان مشکلم شغلش نیست اونووقتی رفتم یه کارش میکنم فقط میخوام بدونم با چه شرایطی میشه رفت اصلا میزان د ...

خوب عزیزم ممکنه پذیرشش واسه رشته شما کم باشه،نمیشه بگی کار و اونجا یکاریش میکنم باید گردش حساب داشتی باشی و یک مقدار زیاد پول ته حسابت که بدونن یک شغل و منبع درامدی داری.

خب پس نمیتونی ب این راحتی.اگه پول داری میتونی ب صورت جاب آفر اقامت بگیری اونم حدود ۳ تا ۴ تومن هزین ...

میلیارددیگه؟ یعنی اگه این هزینه رو بدم اقامت دائم میگیرم؟

میلیارددیگه؟ یعنی اگه این هزینه رو بدم اقامت دائم میگیرم؟

اره اما دو سال طول میکشه تا پی آر شما بياد .

و توی اون دوسال باید با بدبختی کارگری کنی چون تا پی آر نشی سرکار درست حسابی اجازه نداری بری

خوب عزیزم ممکنه پذیرشش واسه رشته شما کم باشه،نمیشه بگی کار و اونجا یکاریش میکنم باید گردش حساب داشتی ...

اون چیزایی که گفتی برام اوکیه. گردش و حساب و شغل اینترنتی دارم. منظورم اینه نمیخوام اونجا جایی استخدام بشم یا برا تحصیل برم