2777
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیبا بهتره یا کوییک

کوییک ک بهتره ولی پولت ب کوییک مدل بالا نمیرسه الان ماشین خیلی رفته رو قیمتش زمستونم هست بیشتر شده مگه ی ۲۰۰ بزاری رو ۵۰۰ تومنت بخری ،ولی بزار برج ۳ تا ۷ بگیر ارزونتر میفته برات

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
ماشین خوبیه؟من تاحالا دور و اطرافم کسی کوییک نداشته اصلا اطلاعی ندارم درموردشولی خب خودم قبلا ۲۰۶ دا ...

اره کوییک واقعا خوبه، جدیدتر و پیشرفته تر از تیبا هم هست. تا جایی که میتونی کم کارکردشو بخر فک کنم طلا بفروشی اوکیه، بعد سایپا ثبت نام هم میکنه مثلا اگه بیرون صفرش ۸۵٠ باشه کارخونه میده ۶٠٠ ثبت نام میکنی مثلا یکسال بعد تحویل میدن، برو تو سایت ببین

کوییک ک بهتره ولی پولت ب کوییک مدل بالا نمیرسه الان ماشین خیلی رفته رو قیمتش زمستونم هست بیشتر شده م ...

احتمالا همون بهار اینا بشه

فعلا مشتری اوردم برای زمین یکم کارای اداری داره تغییر کاربری و اینا طول میکشه تا پول دستم بیاد

احتمالا همون بهار اینا بشهفعلا مشتری اوردم برای زمین یکم کارای اداری داره تغییر کاربری و اینا طول می ...

فکر خوبیه وسیله خیلی ب دردت میخوره ،انشالله ک خیره

بعد راستی بچه ها من گواهینامم تاریخش تموم شدهکجا باید تمدید کنم؟ دوباره باید ازمون بدم؟

ازمون نمیخاد فقط چشم پزشکی میفرستن پلیس ب اضافه ی یکه دهه😂 اونجابرات انجام میدن