2777
2789
عنوان

داغ برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست
اخ عزیزم🥲 به این فکر کن قطعا الان بهترین جا هست و روحش شادو در ارامش هست ناراحت نباش زیاد از نارحت ...

هیچکس درکم نکرد همه گفتن سرد میشه همه گفتن بیخیال

ولی من،فقط یه داداش داشتم،ابجی نداشتم،هیچکسو نداشتیم ما

فقط خودمونو داشتیم

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
عزیزم روحشون که هست باهاتون . اینجوری به مرگ نگاه کن . اخه هممون که رفتنی هستیم دیر یا زود . ولی روح ...

فقط به خاطر بچه هام سرپام

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روحش شاد برای ارامشت دعا کردم 🤍به این فکر کن که عاقبت بخیر شد 🥲خیلیا عمر طولانی میکنن ولی به جاهای ...

مرسی بابت حرفات

مرسی عزیزم،چند روز دیگه میشه ۴ سال

خیلی سخت خدا بهت صبر بده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نمیتونم حتی نفس بکشم،همش میگم اگه بود الان دوماد شده بود،اینطور بود اونطور بود،بخدا میشینم سه ساعت ت ...

یکم بخودت دلداری بده خودتو قوی کن با اینفکرا داری خودتو عذاب میدی و روح برادرت اینجوری درآرامش نیست هممون دیر یا زود از این دنیا میریم وعزیزامونو که از دست دادیم میبینیم برنامه زندگی پس از زندگی حتما ببین قلبت آروم میگیره مطمئن باش جای برادرت خیلی خوب هر چند سخت ولی سعی کن به زندگی برگردی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
یکم بخودت دلداری بده خودتو قوی کن با اینفکرا داری خودتو عذاب میدی و روح برادرت اینجوری درآرامش نیست ...

مرسی عزیزم امروز رفتم پیشش قران خوندم،حرف زدم براش،آروم تر شدم

مرسی عزیزم امروز رفتم پیشش قران خوندم،حرف زدم براش،آروم تر شدم

خدا به همه ی دلهای بیقرار آرامش بده