2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آوووو الان فهمیدم چیشد ...دختره، دختر یه حرو م خور بوده؟

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر» دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

گفتن میخوان گرین کارتشم از بین ببرن دیگه از بین بره سیکش از آمریکا زده میشه

به درک😁

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر» دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

منتظر اخراج افراد بعدی هم باشید

ایشالا زودتر

من الان فهمیدم دختره دختر کیه 😶😶😶😑😑😑😑😑😑به درک کثافطای حروم لقمه

تو نت بزنید میاد بالا که دختر کیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز