2777
2789
عنوان

به نظرتون من آدم احمقی ام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپيكاتو خوندمخودش اعتراف كرد سالهاس خيانت ميكرده؟

بعد اینکه لو رفت. به زنه پیام دادم با هم حرف زدیم اون همه چیز گفت که کجا با شوهرم آشنا شده و شوهرم چکاره بوده 🥲.

اصن باورم نمیشد ایییین همه سال من با چه آشغالی زندگی میکردم

وقتی به شوهرم گفتم گریه کرد گفت گوه خوردم غلط کردم. من مریض بودم قدرزندگیم نمیدونستم تحت تاثیر دوستام برا سرگرمی این کارا رو میکردیم فکرش نمیکردم تو کثافت غرق شم

واقعا هم غرق شده بود هر خلافی فکرش کنی با دوستاش میکردن مشروب و گل و زن و......

دختر من 16 سالشه. اون طفلی اول فهمید یه ماه مدرک جمع کرده بود بعد به من گفت. بمیرم براش چیکشید اون ر ...

اون دختر معمولی نیست پس فرشته س خدا حفظش کنه برات الهی هییییی

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

میدونم خیلی سخته...

ولی اینکه مدام برگردی و اون روزها رو برای خودت یاد اوری کنی

باعث حال خراب الانتم میشی.

وقتی داری میگی انقدر همسرت تغییر کرده

شماهم بهش فرصت دوباره بده...بخاطر خودت و بچها

داستان و توبه نصوح رو شنیدی؟

به دلت بد راه نده

بهش اعتماد کن و زندگی تو دوباره بساز

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اتفاقا اصلا احمق نیستی، شما یک زن فهمیده هستید

میدونم کنار اومدن با خیانت خیلی سخته

اصلا به گذشته فکر نکن عزیزم

خدا رو شکر شوهرتون براتون جبران کرده

فکر میکنی اگر طلاق میگرفتی زندگی بهتری داشتی؟ نه قطعا اونم خیلی سخت بود

خدا رو شکر شوهرتون متوجه اشتباهش شده، خدا رو شکر دیده چه آسیبی به زندگیش زده سرش به سنگ خورده، واقعا از ته دل ببخشش و دیگه بهش فکر نکن، نه به خاطر شوهرت ، به خاطر آرامش خودت

الان خدا رو شکر زندگی خوبی داری حفظش کن

اصلا به جدایی فکر نکن حتی برای سال های بعد

ولی اگر میبینی پشیمونه دیگه به روش نیار بزرگواری کن تا بعدا پشیمون نشی

میدونم پشیمونه ولی هنوز نتونستم با این درد کنار بیام من خیلیییییی بهش اعتماد داشتم همه باورام نابود کرد😔

میدونم خیلی سخته...ولی اینکه مدام برگردی و اون روزها رو برای خودت یاد اوری کنیباعث حال خراب الانتم م ...

کنجکاو شدم داستانش بدونم

بخدا دست خودم نیست یهو ذهنم میره به گذشته و همه اتفاقا رو باز مرور میکنه هر سری انگار یه جور دیگه اذیت میشم 😔