2777
2789
عنوان

گله جاری

373 بازدید | 25 پست

دختر من و جاری همکلاسی هستن معلم پنجم گفت ببرین کلاس تیزهوشان من قصد داشتم به کسی نگم جاریم پرسید میبری گفتم بله طرف خودمون درحالی که این معلم کارش خوبه،جاریم بارداری سومش بود کلا در این وادی ها نبود که دخترشو ثبت نام کنه ولی من بردم بعد 1سال و نیم تصمیم گرفته ببره کلاس تیزهوشان معلم دخترم جا نداشته رفته جای دیگه الان پیش بقیه گفته اون موقع پرسیدم گفته طرف خودمون میبرم باید بهم تاکید میکرد که معلمش خوبه و...نمیدونم چه واکنشی نشون بدم و همچنان پیغام ها بهم میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان يادبگير اين مسائل الكي روانتو بهم نريزه.تاكيد نكردي كه نكردي. وا.ول كن اين حرفاي صد من به غا ...

از این ناراحتم که با اینکه قرار بود به کسی نگم بهش گفتم .اون یکی برادرشوهر م گفته معلم ما خوب بوده چرا نبردین بدتر شده من فقط به شوهرم گفتم تو تضمین میکنی دخترمن ذثدر میاد خودشون کلی کار میکنن ما بعدا میفهمیم

دیگه گذشته به روی خودت نیار کاش همون موقع دختر اونم میبردی دیگه ازش گذشته

اخه بارداری سومش بود و پچه اش پسر بود کلا در این وادی نبودن و معلم تو کلاس گفته بود برین خودشون نبردن

از این ناراحتم که با اینکه قرار بود به کسی نگم بهش گفتم .اون یکی برادرشوهر م گفته معلم ما خوب بوده چ ...

متوجه ام.

منم دوست ندارم كسي رو در جريان جزييات زندگيم بذارم. ولي حالا شده.

كلا نذار كسي با اين حرفا اذيتت كنه.

اگه بازم چيزي گفت بگو حالا چيزي نشده. منم مقصر نيستم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.