من از طولانی بغل شدن بدم میاد ،شوهرمم همینه آدم حس راحت نداره تو خواب قشنگ باید ولو بشی تا خوابت ببره ..من شوهرم چون خلط پشت حلق داره در اکثر مواقع نفسش بد بو ..فقط پشتم میکنم میخوابم همین ..ولی جدا نه ..زن و شوهر باید کنار هم بخوابن ..حالا یمقدار فاصله دار مشکلی ندارم خودم و شوهرم
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
من و همسرم جدا میخوابیم بیاد تو اتاق عزا میگیرم چون رو زمین خواب نمیرم مجبورم تحمل کنم ،خودش هم جدا راحتتره و اکثرا تو حال میخوابه که من گاهی غر میزنم بهش (فازم معلوم نیست هم میخوام پیش هم بخوابیم هم خواب نمیرم)اینکه میگن بی محبتی میاره مشکلی از این بابت نداریم ولی گاهی خودم ناراحت میشم چرا این مدلی هستیم
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
دلت میاد تنهاش بذاری؟اتفاقا من بعضی وقتها آروم نفس میکشم تا صدای نفس هاش رو بشنوم
عزیزم 😍😍😍پایدار باشید ❤️
منم سرمو میذارم رو قفسه سینش فقط صدای تپش قلبشو گوش میدم تا خوابم ببره
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴