2777
2789
صلوات بدیمیازوده😄😄

نه دیگه مثل بقیه که رقابت دارن تاپیکشونو تو ساعت ۲۱:۵۹ بزنن شما هم صلواتو بزار واسه اون ساعت 😂😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کاملادرستهآره یادش بخیر سونی اریکسون کاملایادمه

من سال ۱۳۹۰ با گوشی نوکیای تلویزیون دار توی یک سایت انجمن کامنت می گذاشتم حتی فحش های خیلی رکیک می نوشتم با گوشی دکمه ای . که البته کامنتها بررسی نمی شد و کاربران خودشان حذف می کردند و خبری از مسدودی و تعلیقی نبود البته آن انجمن یک سایت ارمنستانی بود که الآن فیل***ترشده است،،،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

چقدرجااااالب😄👌👌

اگه وقت کردم بیشتر راجع به این خاطراتم تاپیکی درست می کنم چون اینترنتم با آن گوشی نوکیای تلویزیون دار رایگان بود در حالی که صفحات وب سونی اریکسونی که داشتم برای وب گردی بهتر بود با گوشی نوکیام می رفتم توی نت

اگه وقت کردم بیشتر راجع به این خاطراتم تاپیکی درست می کنم چون اینترنتم با آن گوشی نوکیای تلویزیون دا ...

خیلییییی هم عااااالی

دقیقایکی ازدوستام گوشی مث شماداشت

اونم کلاوب گردی ....رایگان میرفت برام جالب بود ولی پیگیرنمیشدم

خیلییییی هم عااااالیدقیقایکی ازدوستام گوشی مث شماداشتاونم کلاوب گردی ....رایگان میرفت برام جالب بود ...

که البته من سیمکارت ایرانسل داشتم و با تظیمات همراه اول با همه نوع گوشی تلویزون داری ، اینترنت تا ۳۰۰ کیلو بایت رایگان بود یعنی صفحات وب بالای ۳۰۰ کیلو بایت لود نمی شود عکس و فیلم و بازی هم تا ۳۰۰کیلوبایت رایگان بود البته خیلی هم کند بود و نصف شب می رفتم توی اینترنت چون محله ما در فقیر نشین ترین محله کرمانشاه است،،،

که البته من سیمکارت ایرانسل داشتم و با تظیمات همراه اول با همه نوع گوشی تلویزون داری ، اینترنت تا ۳ ...

واقعاخیلیی جالب شدبرام

منم اون موقع خط ایرانسل داشتم

۸۶