2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سنشون بالا باشه و بدونم زنش جایی نداره بره و گفتنش فقط باعث عذابش میشه نه نمیگم

ولی اگه طرف زنش جوون باشه بهش میگم که زودتر تکلیف زندگیشو مشخص کنه و توی یه زندگی اشتباه یه عمر گیر نکنه

نه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بله حق اون زن یا مرده که بدونه

توجیهاتی از قبیل اینکه زندگیشونو خراب میکنم و همه چی تقصیر من میشه و ... هم به هیچ وجه قابل قبول نیست

کسی که مقصره فرد خیانت کاره پس تقصیری گردن شما نیست

کسی هم که تصمیم میگیره زندگی تموم بشه یا نه شریک زندگی اون آدمه پس خراب شدن با نشدنش هم پای شما نیست

حقیقتا خبر داشتن و سکوت کردنو من مصداق خیانت میبینم و بنظرم چنین فردی خودشم خیانت کار و شریک جرمه

به وقتش میفهمهبنظرم خورش بفهنه بهتر از اینه ک دیگری بهش بگه

اره اینم حرف درستیه

من دوستام بهم میگفتن معلومه داره خیانت میکنه بهت ولی باور نمیکردم اخرش خودم بودم که با چشمای خودم دیدم

بله حق اون زن یا مرده که بدونهتوجیهاتی از قبیل اینکه زندگیشونو خراب میکنم و همه چی تقصیر من میشه و . ...

اگه قرار باشه هرچی دیدی بری بگی ک سنگ رو سنگ بند نمیشه

خدا خودش ستارالعیوبه، اونوقت منی ک هزار تا عیب و ایراد دارم برم ابروی ی بنده خدای دیگه رو ببرم؟

شاید ی مدت خیانت کرد بعدش توبه کرد زنشم نفهمید و زندگیشون ب خوبی ادامه پیدا کرد

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

نمیدونم شرایط اون لحظه نشون میده که بگم یا نه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره اینم حرف درستیهمن دوستام بهم میگفتن معلومه داره خیانت میکنه بهت ولی باور نمیکردم اخرش خودم بودم ...

دقیقا همینه، پس تا خود شخص نبینه باور نمیکنه

بنظرم این موضوع واقعا حساسه و بهتره هیچکس توی این موضوع دخالت نکنه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اگه قرار باشه هرچی دیدی بری بگی ک سنگ رو سنگ بند نمیشه خدا خودش ستارالعیوبه، اونوقت منی ک هزار تا عی ...

خدا ستار العیوبه نه بنده خدا

شما هم قرار نیست برای جار بزنی که فلانی رو دیدم که خیانت میکرد ،قراره بری به شریک زندگیش یه تلنگر بزنی

در ضمن اگه بنا به توبه و بازگشت باشه بازم تصمیم گیرنده فرد دیگریه نه من و شما نوعی

و به علاوه ،یه درصد تصور کن برنگشت ،توبه نکرد ،پشیمون نشد ،خودتون عذاب وجدان نمیگیرید که میتونستی حداقل با یه حرف ساده یه آدم بیگناه و مظلومو شده چند دقیقه زودتر از دور و برش مطلع کنی؟!

خدا ستار العیوبه نه بنده خداشما هم قرار نیست برای جار بزنی که فلانی رو دیدم که خیانت میکرد ،قراره بر ...

ب هرحال نظرات متفاوته

من خودم چندسال قبل توی این موقعیت بودم و نگفتم

سخت بود چیزایی ک میدیدم و میفهمیدم و ب کسی نگم

اما الان خوشحالم که نگفتم