2777
2789
عنوان

ازدواج

129 بازدید | 16 پست

به نظرتون ادم باید به هر قیمتی ازدواج کنه؟ خیلیا هستن که ازدواج کردن و خوشبخت نیستن ولی به هر حال ازدواج کردن و یه مرحله از زندگی رو رد کردن

حس میکنم به ادم مجرد با ترحم نگاه میکنن و میگن اون ادم خیلی از حس هارو تجربه نکرده مثل محبت همسر یا گشت و گذار با همسر و حتی رابطه جنسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تفکرات خیلی وقته منقرض شده... ازدواج هرگز خوشبختی زن رو تضمین نمیکنه... بعضی ها زندگی خوبی دارن... بعضی ها هم نه... ولی هیچوقت نباید انتظار داشت که زندگی بعد ازدواج گل و بلبله

من ۳۶سالمه و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه خیلی معذبم

خب گلم چرا این سن مجردی کیس خوب نیومد؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

حتی اگه انتخابا غلط باشه و سفری درکار نباشه و اونقد سرد بشید که رابطه هم نداشته باشید یا بهت خیانت کنه و محبتم نکنه؟

یکم واقع بین باش

دیگران و حس ترحمشون رو ول کن

مردم عادت دارن پز چیزیو بدن که ندارن

خب گلم چرا این سن مجردی کیس خوب نیومد؟

برادرو و زن برادرم کمر بستن ب نابودیم مرتب هم برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن از لباسام قیچی میکنن

خواستگارامم همه معتاد یا سابقه خودکشی داشتن یکی دو نفر هم ک خوب بودن منو پسند نکردن و ب قولی قسمت نبود

برادرو و زن برادرم کمر بستن ب نابودیم مرتب هم برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن از لباسام قیچی میکننخ ...

اخه عزیزم،، کدوم برادری اینکارو میکنه هیییی

خدا بهت رحم کنه

برام دعا کن لطفا اسمم زینب خدا ب فریادم برسه

عزیزم ان شالله بختت باز بشه و بری خونه زندگیت الهی ی ادم درست حسابی قراره بگیره سر راهت

برادرو و زن برادرم کمر بستن ب نابودیم مرتب هم برام دعا میگیرن بختمو رزقمو بستن از لباسام قیچی میکننخ ...

حتمآ جنوبی هستی خودمم جنوبیم قیچی کردن لباس دعا طلسم بیشتر کار ماجنوبیا