2777
2789

خانواده دارن دونگی میبینن ولی من حوصله اش رو ندارم،کلا بعد از طلاقم حوصله هیچی رو ندارم ذوقم کور شده دل مرده شدم💔ولی من دیوونه هنوزم میخوامش بیشتر از قبل:)تو عقد جدا شدیم،۱ سال و نیمه که رسمی طلاق گرفتیم سر دخالت اطرافیان و خریت من و...چقدر دلم میخواد برگرده و دوباره با هم ازدواج کنیم😔💔میشه یه صلوات بفرستین که بهش برسم؟مرسی:)هعیییی همش میگم کاش زندگی دنده عقب داشت:)...شما در چه حالین؟روزگار بر وفق مراد است:)؟...

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی دقیقا منم شرایط تورو دارم

دوستام که بدرد نخور بودن تو قطعیه نت شناختمشون تازه

پارتنرمم که یسره سرکار و خوابه..

خودمم حال و حوصله ندارم حتی برم پیش خانواده از صبه تو اتاقمم

هیچی دارم دونگی میبینم

خوبه😅من حسش نیست...

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

نه زندگی هیچ وقت اونجوری که ما میخواییم پیش نمیره

دارم بدترین روزهای زندگیمو میگذرونم ولی هیچی پیش اطرافیان بروز نمیدم. همه فکر میکنن حالم خوبه

دلم یه گریه از ته دل میخواد

دلم میخواد سر به کوه و بیابون بزارم

الهی که همین روزا دلت شاد شه گل دختری)

من خودم هر چند وقت یبار احساس ناامیدی عجیبی میاد سراغم ولی باید یکاری انجام بدم

توام پاشو یه کاری یه هنری یاد بگیر با دوستات وقت بگذرون خودت رو افسرده نکن

لابد به صلاح نبوده عزیزم

شکمم دردمیکنه درازکشیدم

پریودی؟🥲...من دارم قرص میخورم ماهی ۲،۳ بار پریود میشم😔