خانواده دارن دونگی میبینن ولی من حوصله اش رو ندارم،کلا بعد از طلاقم حوصله هیچی رو ندارم ذوقم کور شده دل مرده شدم💔ولی من دیوونه هنوزم میخوامش بیشتر از قبل:)تو عقد جدا شدیم،۱ سال و نیمه که رسمی طلاق گرفتیم سر دخالت اطرافیان و خریت من و...چقدر دلم میخواد برگرده و دوباره با هم ازدواج کنیم😔💔میشه یه صلوات بفرستین که بهش برسم؟مرسی:)هعیییی همش میگم کاش زندگی دنده عقب داشت:)...شما در چه حالین؟روزگار بر وفق مراد است:)؟...
تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...
تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...
پریودی؟🥲...من دارم قرص میخورم ماهی ۲،۳ بار پریود میشم😔