2777
2789
اببته به جز مدار😂😶🌫️😶🌫️

نه من مدار رو دوست دارم🙌

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی مرسییواسه ریاضی اطلاعی داری؟😂

بله😅

دبیر ریاضی ام سوالی داشتین بپرسین،سوال ریاضی چه متوسط دوم باشه چه ریاضی عمومی بفرستین براتون حل میکنم

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

سه یازدهم

فصل اول و چهارم دهم

فصل سه دهم و دو دوازدهم تا حدودی به هم مربوطه اگه یاد گرفتی بر. سراغش

دو یازدهم هم علاقه داشته باشی قشنگه تستاش هم بد نیست

در کل سطح فیزیک کنکور از بقیه درسا راحت تره میتونی درصد خوب بزنی

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

به بههریاضی کدوم مباحث؟🥲

همه راحتن خدایی،ولی مباحث ساده تر مثل حد و پیوستگی ،درجه دوم،روابط بین ریشه ها،معادلات مثلثاتی کمان کسینوس دو آلفا ،دوره تناوب،نسبت های مثلثاتی کمان های پی هشتم و پی دوازدهم ،امار مباحث ضریب تغییرات و واریانس و اعمال جبری رو اونا مثلا داده هارو دو برابر کنیم واریانس و ضرایب تغییرات چطور میشن،مشتق در نقطه نمای رو بخون،سادکردن عبارت های رادیکالی رو بخون،احتمال کل رو بخون،توابع نمایی و لگاریتمی،نامعادلات نموداری رو بخون امسال اینا همه تست میشن

هندسه هم نمیخواد بخونی فقط روابط طولی در مثلث قائم الزاویه رو بخون به تست مستقیم داره

همه راحتن خدایی،ولی مباحث ساده تر مثل حد و پیوستگی ،درجه دوم،روابط بین ریشه ها،معادلات مثلثاتی کمان ...

یا خدااا اینا که خیلی زیاده😂البته خوندم یسریاشونو ولی میخوام از یسری مباحث بیشتر تست بزنم

یا خدااا اینا که خیلی زیاده😂البته خوندم یسریاشونو ولی میخوام از یسری مباحث بیشتر تست بزنم

خب هر کدوم از این مباحث یه تسته،حالا کدوم مباحث رو قشنگ خوندی که مطمئنی تستشو حل میکنی؟

خب هر کدوم از این مباحث یه تسته،حالا کدوم مباحث رو قشنگ خوندی که مطمئنی تستشو حل میکنی؟

اصلا مطمئن نیستم🤣ولی بجز همون هندسه و مشتق و امار از بقیه تست زدم

اصلا مطمئن نیستم🤣ولی بجز همون هندسه و مشتق و امار از بقیه تست زدم

ببین همین که میخندی و میگی مطمئن نیستم یعنی قشنگ نخوندیشون،من پارسال دانش آموزام درصد ۷۰هم داشتم اینقد باهاشون در طول سال تست کار کردم مثلا تست های کتاب آی کیو رو براشون حل کردم،بعد عید نهایی هم کار کردم نمرات اکثرا ۲۰ بعدشم که جن گ شد یه فرصت داشتن خودشون بیشتر کار کردن شما هم تست زیاد بزن از این مباحثی که گفتم ایشالا یه دانشگاه خوب قبول میشی

ببین همین که میخندی و میگی مطمئن نیستم یعنی قشنگ نخوندیشون،من پارسال دانش آموزام درصد ۷۰هم داشتم این ...

مشکل اینجاست حس میکنم یادم رفته مخصوصا پایه

دوازدهمو خوب خوندم ولی پایه رو قبلا خونده بودم

مشکل اینجاست حس میکنم یادم رفته مخصوصا پایه دوازدهمو خوب خوندم ولی پایه رو قبلا خونده بودم

حس نکن الانم واسه مرور مطالب گذشته تست بزن سعی کن با حل تست مطالب برات مرور نشه نه اینکه بری دوباره کتاب باز کنی درسنامه یا فیلم آموزشی ببینی،رتز موفقیت تو درس ریاضی و فیزیک فقط است تست تست همین

مثلا درس زیست بیشتر خوندنیه تا تست شیمی مسائلش است زنی بیشتر حافظی هاتشم خلاصه و نکنه برداری همین

2790
2778
2791
2779
2792